Η Κινηματική Ριζοσπαστική Κομμουνιστική Αριστερά παρεμβαίνει στην Ήπειρο

Την Τρίτη 31 Αυγούστου ώρα 19.30 στο ξενοδοχείο ΚΡΟΝΟΣ (Άρτα) πραγματοποιείται σύσκεψη της Αριστερής Παρέμβασης. Θα παρευρεθεί ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νίκος Ζήκος.
Οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές έρχονται σε μια κρίσιμη στιγμή της ταξικής πάλης, καθώς στο αποτέλεσμά τους θα αποτυπωθεί το εάν η κυβέρνηση και το μπλοκ εξουσίας θα συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο την επίθεσή του ή αν θα βγει από τη μάχη αυτή σοβαρά αδυνατισμένο και θα εκφραστεί η οργή μας σε αριστερή κατεύθυνση με ενισχυμένες τις τάσεις αμφισβήτησης του συστήματος που γεννιούνται στην κοινωνία.

Ο χαρακτήρας των εκλογών είναι καθαρά πολιτικός. Γι΄ αυτό οι υποψήφιοι της ιερής συμμαχίας του κεφαλαίου και των τραπεζιτών ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΔ πρέπει να καταδικαστούν με κάθε τρόπο.
Ταυτόχρονα πρέπει να ενισχυθούν οι δυνάμεις που παλεύουν ενάντια στην «τρόικα» κυβέρνησης ΕΕ-ΔΝΤ, για να ανατραπεί το μνημόνιο και όσοι το στηρίζουν.
http://www.ixotisartas.gr/newspaper/index.php?option=com_content&view=article&id=3426:2010-08-26-13-58-45&catid=1:local&Itemid=28

Δεν υπάρχουν σχόλια: