Στην Περιφέρεια ο Θωμάς Πιτούλης

Σημαντική από κάθε άποψη μπορεί να είναι η απόφαση του δημάρχου Ηγουμενίτσας Θωμά Πιτούλη να μην κατέλθει εκ νέου υποψήφιος και κόντρα στην επίσημη επιλογή της Νέας Δημοκρατίας, αλλά να είναι υποψήφιος στο Περιφερειακό ψηφοδέλτιο στηρίζοντας την προσπάθεια εκλογής του Αλέκου Καχριμάνη.
Σύμφωνα με απολύτως έγκυρες και επιβεβαιωμένες πληροφορίες ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας έχει λάβει την απόφασή του και είναι θέμα χρόνου να την ανακοινώσει και επίσημα.
Πριν την οριστικοποίησή της, μίλησε τόσο με συνεργάτες του που θα τον στήριζαν στην προσπάθεια που θα έκανε στο διευρυμένο δήμο Ηγουμενίτσας, όσο και με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Ρηγίλλης και φυσικά με τον Αλέκο Καχριμάνη.

Έτσι η απόφαση ελήφθη και πιθανότατα στις αρχές της εβδομάδας θα ανακοινωθεί και επίσημα από τον κ. Πιτούλη.
Η μετακίνηση του Θωμά Πιτούλη στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο διευκολύνει τα μέγιστα την προσπάθεια του Βασίλη Γιόγιακα στο Δήμο Ηγουμενίτσας καθώς θα έχει την δυνατότητα να απευθυνθεί στο «όλον» της Νέας Δημοκρατίας και συνάμα μπορεί να βάλει τέλος στα σενάρια περί «αντάρτικου» των ντορικών. Ο Θωμάς Πιτούλης άλλωστε ήταν από κείνους που είχαν στηρίξει την υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη αλλά έδειξε περισσότερο κομματικός ακόμη και από πολλούς «Σαμαρικούς».
Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μία σημαντική εξέλιξη με τα ανάλογα πολιτικά μηνύματα.

http://www.epiruspost.gr/reportaz/politics/5957-2010-08-20-12-11-19.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: