Πυροβολισμοί και θερμά επεισόδια στην παραλιακή της Πρέβεζας

Άνω-κάτω έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες η παραλιακή της Πρέβεζας, όταν οι «μπράβοι» δύο νυχτερινών κέντρων, αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους ακόμη και με τα πιστόλια που έφεραν πάνω τους.
Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν ήταν πρωτόγνωρες για την περιοχή. Ο καβγάς έντονος και ευτυχώς από την ανταλλαγή πυροβολισμών δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη δύο ατόμων, που πρωτοστάτησαν στα επεισόδια. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες υποστήριξαν ότι υπήρξαν οικονομικές διαφορές. Κάποιοι μιλούν για χρέη του ενός καταστήματος και άλλοι σημειώνουν ότι πρόκειται για διαφωνία που προήλθε από την διανομή των εισπράξεων.
Όσο για τα πιστόλια, τα οποία είχαν εξαφανιστεί μέχρι να φτάσει η αστυνομία, οι συλληφθέντες είπαν ότι επρόκειται για κρότου-λάμψης, όμως στο σημείο των επεισοδίων βρέθηκαν κάλυκες, οι οποίοι εστάλησαν και θα αναλυθούν από τα ειδικά εργαστήρια της αστυνομίας.
Βαθιά εκτεθειμένη από τα επεισόδια αυτά βγαίνει η Λιμενική Επιτροπή Πρέβεζας, στις αρμοδιότητες της οποίας περιλαμβάνεται και η λειτουργία των καταστημάτων.
Για κάποια από αυτά εκκρεμούν ακόμη και σαράντα μηνύσεις, όμως άγνωστο για ποιους λόγους, η Λιμενική Επιτροπή δεν προβαίνει στο κλείσιμό τους, όπως προβλέπεται από το Νόμο. Αποτέλεσμα της πρακτικής αυτής είναι η ανεξέλεγκτη ουσιαστικά λειτουργία των καταστημάτων και η δημιουργία τέτοιων επεισοδίων.

http://www.epiruspost.gr/ipiros/preveza/6035-2010-08-29-09-59-49.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: