Θεσπρωτός - ΠΑΣ Γιάννινα 1-5

Ο ΠΑΣ ξεκίνησε τον αγώνα με 4-4-2 έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Κηπουρό, δεξιό αμυντικό τον Στάθη, αριστερό τον Βάντερσον, στόπερ τους Πάντο, Βαρτζιώτη, αμυντικό χαφ τον Ανδράλα, κεντρικό τον Κυριάκο, δεξιό χαφ τον Νικολόπουλο, αριστερό τον Ιωάννου και προωθημένους κυνηγούς Κουτσοσπύρο και Τζάνη.
Και στην επανάληψη ο ΠΑΣ ξεκίνησε με 4-4-2 έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Κουβεντάρη, δεξιό αμυντικό τον Ντάσιο, αριστερό τον Στάθη, στόπερ τους Βαρτζιώτη, Κώτσιο, αμυντικό χαφ τον Κεϊτά, κεντρικό χαφ τον Μπουχάν, δεξί χαφ τον Ντε Βισέντι, αριστερό τον Γκέκα και προωθημένους κυνηγούς τους Μπακαγιόκο και Σιαλμά.


ΦΑΣΕΙΣ - ΓΚΟΛ
6’: Συρτό σουτ του Αθανασίου στην αγκαλιά του Κηπουρού.
21': Ο Βάντερσον από αριστερά έκανε συρτό σουτ, στην πορεία της μπάλας βρέθηκε ο Ανδράλας, αλλά η προβολή που έκανε για να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα μπροστά από την εστία του Αρχοντάκη, δεν είχε αποτέλεσμα.
26': Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Θεσπρωτός όταν σε κάθετη μπαλιά του Τσατούρα ο Πέτσης βγήκε έξυπνα στην "πλάτη" της άμυνας του ΠΑΣ αλλά πλάσαρε βεβιασμένα πάνω στον Κηπουρό που βγήκε και του έκλεισε το πεδίο δράσης.
27': Το 1-0 για τον Θεσπρωτό με πέναλτι του Τσατούρα. Η εσχάτη των ποινών καταλογίστηκε σε ανατροπή του Αθανασίου από τον Πάντο.
41’: Ο ΠΑΣ ισοφάρισε 1-1 με σουτ του Τζάνη μέσα από την περιοχή, μετά από καλή μεταβίβαση του Κυριάκου.
49': Το σκορ έγινε 1-2 με πέναλτι του Μπακαγιόκο. Η φάση ξεκίνησε από τον Σιαλμά που μπήκε σφήνα στην άμυνα του Θεσπρωτού, έδωσε πάσα στον Γκέκα ο οποίος ανατράπηκε από τον Αθανασίου και καταλογίστηκε το πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Μπακαγιόκο.
59': Ο Σιαλμάς έβγαλε σε θέση βολής τον Μπακαγιόκο, αλλά το πλασέ απέκρουσε θαυμάσια ο Κωνσταντάκος.
69': Σε μπαλιά τρύπα του Ντε Βισέντι πρόλαβε και έδιωξε προ του Μπουχάν ο Κωνσταντάκος.
71': Φοβερό γκολ του ΠΑΣ με κεφαλιά ψαράκι του Σιαλμά και 1-3 μετά από καλή σέντρα από αριστερά του δραστήριου Γκέκα, αφού με επέλαση ξέφυγε από την επιτήρηση των αμυντικών του Θεσπρωτού.
73': Ο Μπακαγιόκο με πλασέ έκανε το 1-4 μετά από έξυπνη μπαλιά τρύπα του Ντε Βισέντι.
77': Το 1-5 για τον ΠΑΣ με κοντινό σουτ του Σιαλμά, αφού έπαιξε το "1-2" με τον Μπουχάν.
81’: Ο Σιαλμάς ζήτησε τη μπάλα από τον Ντε Βισέντι, αυτός άργησε λίγο να τη δώσει και όταν την έδωσε ο Σιαλμάς είχε φύγει από τη θέση του και δεν πήγε προς τη μπάλα. Το γεγονός αυτό εκνεύρισε τον Μπακαγιόκο που έκανε έντονες παρατηρήσεις στο Σιαλμά που δεν αντέδρασε και έτσι έληξε η πρόσκαιρη ένταση που πάντα υπάρχει στο ποδόσφαιρο.
89': Φοβερό σουτ του Μπουχάν απέκρουσε σε κόρνερ ο γκολκίπερ του Θεσπρωτού.
90': Ακυρώθηκε ως οφσάϊντ γκολ με κεφαλιά του Σιαλμά σε σέντρα του Ντε Βισέντι.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Κομίνης (Θεσπρωτίας).
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Ανέστης Ζώης): Αρχοντάκης, Σταυρίδης, Πέτσης, Στράτης, Αθανασίου, Μουρούτης, Παππάς Δ., Μπάρκας, Μώκος, Τσατούρας, Μπαλογιάννης.
Στο β' ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι Κ. Κωνσταντάκος, Δ. Κωνσταντάκος, Ηλ. Παππάς, Χρυσικόπουλος, Φέργκος.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός (46' Κουβεντάρης), Στάθης (76' Ιωάννου), Βάντερσον (46' Ντάσιος), Πάντος (46' Κώτσιος), Βαρτζιώτης (60' Οικονόμου), Ανδράλας (46' Κεϊτά), Ιωάννου (46' Ντε Βισέντι), Νικολόπουλος (46' Γκέκας), Κυριάκος (46' Μπουχάν), Κουτσοσπύρος (46' Μπακαγιόκο), Τζάνης (46' Σιαλμάς).

http://gianninasports.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1704:live-0-0&catid=1:2009-09-30-23-35-51&Itemid=2

Δεν υπάρχουν σχόλια: