Γ. Παπαβασιλείου:«Κοντά στο Δημότη»

Το όνομα του συνδυασμού, μαζί με την διακήρυξη αρχών και θέσεων παρουσίασε ο Γιώργος Παπαβασιλείου, υποψήφιος Δήμαρχος Άρτας σε χθεσινή συνέντευξη τύπου. Η ανακοίνωση των υποψηφίων που θα στελεχώνουν τον συνδυασμό του θα γίνει τις επόμενες ημέρες, παρότι ορισμένοι εξ αυτών ήταν παρόντες στην συνέντευξη τύπου.
«Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας τοποθετείται ο άνθρωπος, ο δημότης, η ποιοτική βελτίωση του επιπέδου ζωής του. Απομένει να το υιοθετήσετε, να το στηρίξετε, να του δώσετε διάσταση, δύναμη και συμμετοχή» σημείωσε μεταξύ άλλων στην εισήγησή του ο κ. Παπαβασιλείου.
«Είναι η ώρα να υιοθετήσουμε τολμηρές και ριζοσπαστικές αντιλήψεις, που δεν θα διστάζουν να έρθουν σε ρήξη με κατεστημένες λογικές και πρακτικές, που θα ταράξουν τα λιμνάζοντα νερά της τοπικής μας κοινωνίας στέλνοντας μήνυμα ενότητας και πανστρατιάς σε όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου.
Με κεντρικό μας σύνθημα και όνομα του συνδυασμού μας «ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ», σηματοδοτούμε τη νέα αντίληψη που θα πρυτανεύσει στη διαχείριση των υποθέσεων του νέου Δήμου Αρταίων» τόνισε ο κ. Παπαβασιλείου, παρουσιάζοντας το όνομα του συνδυασμού που θα αποτελεί και το κεντρικό σύνθημα.
Ο κ. Παπαβασιλείου άσκησε κριτική στην παρούσα δημοτική αρχή και υποστήριξε ότι είναι ώρα να υιοθετηθούν τολμηρές και ριζοσπαστικές αντιλήψεις για ρήξη με τις κατεστημένες λογικές.
«Με κεντρικό μας σύνθημα και όνομα του συνδυασμού μας «ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ», σηματοδοτούμε τη νέα αντίληψη που θα πρυτανεύσει στη διαχείριση των υποθέσεων του νέου Δήμου Αρταίων.
Ο ξεχασμένος δημότης του χθες αναβαθμίζεται, γίνεται ισότιμος συνομιλητής , πρωταγωνιστής και επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας.
Δημιουργούμε με τους πολίτες την πλατιά κοινωνική συμμαχία που συμμετέχει, διεκδικεί και διαμορφώνει μαζί μας την τελική πρόταση.
Μία πρόταση που θέλει τον νέο Δήμο Αρταίων κοντά στον Δημότη, κοντά στην καθημερινότητά του, στη χαρά και στη λύπη, κοντά στα προβλήματά του και τις ανησυχίες του.
Έναν Δήμο που θα αγκαλιάσει και θα αφομοιώσει αρμονικά το σύνολο των δημοτών στη νέα πραγματικότητα, παρέχοντας σε όλους ίσες ευκαιρίες, πέρα από τοπικισμούς και συμφέροντα» ανέφερε στην τοποθέτησή του.
http://www.epiruspost.gr/ipiros/arta/5999--l--r.html


Δεν υπάρχουν σχόλια: