Δήλωση Θ. Πιτούλη: Υποψήφιος στην Περιφέρεια

Με μία λιτή και ουσιαστική ανακοίνωση, η οποία απευθύνεται πρωτίστως στους δημότες της Ηγουμενίτσας, ο δήμαρχος της πόλης Θωμάς Πιτούλης κάνει γνωστή την απόφασή του να αποσύρει την υποψηφιότητά του για το δήμο και να συστρατευθεί με τον Αλέκο Καχριμάνη στην μάχη της Περιφέρειας.
Στην επιστολή του ο σημερινός δήμαρχος Ηγουμενίτσας αναφέρει ότι αυτό που μέτρησε περισσότερο για την τελική του απόφαση ήταν η ενότητα των δυνάμεων του κόμματος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νεομβρίου. Με αυτό ως κριτήριο αποφάσισε να αποσύρει την υποψηφιότητά του και να μετέχει στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο.
Αναλυτικά στην δήλωσή του ο κ. Πιτούλης αναφέρει:
«Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες, Φίλες και φίλοι,
Πριν από λίγο διάστημα ανακοίνωσα την υποψηφιότητα μου για το νέο διευρυμένο Δήμο Ηγουμενίτσας, εξηγώντας τους λόγους που με οδήγησαν σ' αυτή την απόφαση.
Στο διάστημα που μεσολάβησε και κατά τη διάρκεια των επαφών κατάρτισης του ψηφοδελτίου, σε κοινές συναντήσεις, συζητήσεις, συσκέψεις, με συνεργάτες, φίλους, δημότες και συμπατριώτες Θεσπρωτούς, εξέτασα και στάθμισα προσεκτικά τα δεδομένα και τη γενικότερη πολιτική κατάσταση.
Λαμβάνοντας υπ' όψιν τα μηνύματα της κοινωνίας μας αλλά και διαβλέποντας τις πολιτικές εξελίξεις που θα διαμορφωθούν τους επόμενους μήνες, έκρινα σκόπιμο ότι για το καλό του Τόπου, η παράταξη στην οποία ανήκω πολιτικά, αλλά και όλες οι κοινωνικές δυνάμεις που με στηρίζουν, να είναι στην κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση του Νοεμβρίου ενωμένες .
Για τους λόγους αυτούς αποφάσισα να αποσύρω την υποψηφιότητα μου για το Δήμο Ηγουμενίτσας, που με την εμπιστοσύνη σας υπηρέτησα με συνέπεια για 4 χρόνια ως Δημοτικός Σύμβουλος και δυο θητείες ως Δήμαρχος.
Τέλος φίλες και φίλοι, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα και στην τιμητική πρόσκληση, που μου απηύθυνε ο άξιος Νομάρχης Ιωαννίνων και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου, φίλος Αλέκος Καχριμάνης, αποφάσισα να δώσω μαζί με τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους, κοινό αγώνα προάσπισης – προώθησης των συμφερόντων και θεμάτων της Θεσπρωτίας και γενικότερα της Ηπείρου από τις θέσεις του νέου εκλεγμένου Περιφερειακού Συμβουλίου.
Σας καλώ να στηρίξετε, να ενισχύσετε και να εμπιστευτείτε τον συνδυασμό του υποψηφίου Περιφερειάρχη Αλέκου Καχριμάνη στην Ήπειρο».
http://www.epiruspost.gr/reportaz/politics/5988-2010-08-23-10-07-55.html


Δεν υπάρχουν σχόλια: