Εντυπωσίασαν στο Μονοδένδρι οι μικροί μουσικοί του «Τσακάλωφ»

Εντυπωσιακή ήταν η συναυλία των «Junior» του «Τσακάλωφ» που δόθηκε στο υπαίθριο θέατρο «Άγγελος Κίτσος» του Μονοδενδρίου και ήταν ενταγμένη στο πλαίσιο των θερινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Κεντρικού Ζαγορίου.
Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Κεντρικού Ζαγορίου κ. Γαβριήλ Παπαναστασίου και ο Πρόεδρος του «Τσακάλωφ» Δρ.Σπύρος Ζέρβας, ενώ το πρόγραμμα της συναυλίας περιελάμβανε γνωστά έργα των Mozart, Beethoven, Vivaldi, Brahms, Bizet, Shostakovich, Bernstein και Σκαλκώτα.
Οι τριάντα μικροί μουσικοί που απαρτίζουν την ορχήστρα απέδωσαν με ιδιαίτερη ικανότητα και δεξιοτεχνία τα κλασικά έργα του προγράμματος, σε διδασκαλία και μουσική διεύθυνση του μαέστρου Γιώργου Χλίτσιου.

Με την ορχήστρα συνέπραξαν μικροί σολίστ, στο φλάουτο η 16χρονη Κική Χαλικιά, στο βιολί ο πανελλαδικά βραβευμένος 11χρονος Πέτρος Γιαννούλης, η 11χρονη υψίφωνος Ελένη Κύρκου καθώς και πιο καταξιωμένοι ερμηνευτές, όπως η διάσημη μεσόφωνος Τζένη Χατζηδήμου. Ο υπεύθυνος των πολιτιστικών του Δήμου κ. Χατζαρόπουλος ανανέωσε την πρόσκληση της ορχήστρας και για το επόμενο καλοκαίρι, εν μέσω χειροκροτημάτων από το πολυπληθές ακροατήριο.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση με τη Ριζάρειο Εκκλησιαστική Σχολή.
http://www.proinoslogos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=485&catid=13

Δεν υπάρχουν σχόλια: