Ανακοίνωση Δημάρχου Φιλιατών Μηνά Παππά

Τα έργα και οι ημέρες των προηγούμενων διοικήσεων του Δήμου Φιλιατών πρέπει να γίνουν ευρύτερα γνωστά σε όλους μας ενόψει των Αυτοδιοικητικών Εκλογών του Μαΐου για να γνωρίζουν όλοι ποιος ευθύνεται και γιατί!!!
Κακοδιαχείριση, αδιαφανείς διαδικασίες, προφορικές αναθέσεις, περίεργες καταστροφές δεδομένων και κλοπές, αλλά και διαχωρισμός πολιτών σε δικούς μας και σε άλλους.
Οι ορκωτοί λογιστές που ανέλαβαν να ξεκαθαρίσουν το χάος που επικρατούσε για τα έτη 2005-2010, για τα οποία παρανόμως δεν είχαν καν συνταχθεί ισολογισμοί για προφανείς όπως φαίνεται λόγους, κατέληξαν στα παρακάτω:

• Ταμειακό έλλειμμα 4.628.195,52 ΕΥΡΩ τα οποία δεν γνωρίζουμε που πήγαν, ποιος τα διαχειρίστηκε, εξαφανίστηκαν, δεν υπάρχουν στο ταμείο όπως θα έπρεπε!!! Το 1.683.488,47 είχε βεβαιωθεί ενωρίτερα και είχαν ήδη κινηθεί οι νόμιμες διαδικασίες.
• Χρέη 2.495.864,10 ΕΥΡΩ σε διάφορους εργολάβους και προμηθευτές
• Δάνεια με δόσεις 123.464,76 ΕΥΡΩ το χρόνο
• Δικαστικές Αγωγές 938.033,68 ΕΥΡΩ από διάφορους εργολάβους και προμηθευτές τα οποία καλείται να πληρώσει ο Δήμος, διότι έγιναν χωρίς τις νόμιμες διαδικασίες, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό.
ΣΥΝΟΛΙΚΑ 8.062.093,30 ΕΥΡΩ (χωρίς τα δάνεια)

Τα περισσότερα από τα οποία καλούνται να πληρώσουν οι δημότες του δήμου από τα πενιχρά έσοδα τα οποία αυτός έχει!!!
Έγιναν όλες οι νόμιμες ενέργειες προς τον Εισαγγελέα, τον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, το Υπουργείο Εσωτερικών αλλά εμείς δυστυχώς δεν δικάζουμε. Δικάζει όμως ο λαός και θεωρούμε ότι όσοι ευθύνονται για αυτά έχουν ήδη καταδικαστεί στην μνήμη του.

Δυστυχώς οι ίδιοι άνθρωποι θέλουν πάλι να αναλάβουν και να γίνουν ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ και εμφανίζονται ξανά στο προσκήνιο. Πιθανώς για να γκρεμίσουν ότι απόμεινε, ότι δεν πρόλαβαν την προηγούμενη φορά.
Παρά την πρωτόγνωρη οικονομική συγκυρία και παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, έγινε εφικτό μετά από 3 χρόνια συνεχούς προσπάθειας να μπει μια τάξη στο οικονομικό και διοικητικό χάος που επικρατούσε και να μπορούμε πλέον να ατενίζουμε πιο αισιόδοξα το μέλλον. Οι υπηρεσίες του Δήμου λειτουργούν, όλα γίνονται με διαφάνεια και νόμιμες διαδικασίες, καταργήσαμε τις ταμπέλες στους δημότες και συνεχίζουμε την προσπάθεια για να μπορέσουμε να καταφέρουμε ακόμη περισσότερα.

Οι ίδιοι άνθρωποι λοιπόν οι οποίοι έχουν το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης για όλα αυτά, έρχονται ξανά και σας ζητάνε να εκλεγούν στις ίδιες θέσεις από τις οποίες προκάλεσαν όλα τα παραπάνω!! Σας καλώ λοιπόν κάθε φορά να τους ρωτάτε!!!!
 Γιατί υπάρχει αυτό το τεράστιο ταμειακό έλλειμμα στο δήμο και ποιος ευθύνεται για αυτό;
 Γιατί δεν έγιναν οι ισολογισμοί από το 2005 έως το 2010, ώστε να φανεί το μέγεθος του προβλήματος και αν αποφευχθούν χειρότερα και ποιος ευθύνεται για αυτό;
Ποιος πήρε τα χρήματα που λείπουν; ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ; Σε ποιες τσέπες κατέληξαν;
Ποιος ευθύνεται για όλα όσα έγιναν χωρίς να ακολουθούνται οι νόμιμες διαδικασίες;
 Γιατί κανένας από τους συμμετέχοντες στη διοίκηση του δήμου δεν κατήγγειλε έστω το παραμικρό; Δεν ήξερε κανείς; Κανείς δεν κατάλαβε;
 Γιατί κανείς τους δεν παραιτήθηκε από κάποια έμμισθη θέση, έστω σε ένδειξη διαμαρτυρίας, για όσα γινόταν αν κάτι κατάλαβε;
 Γιατί επανέρχονται οι ίδιοι και τάζουν ξανά όλα όσα δεν έκαναν την προηγούμενη περίοδο; Με ποια εχέγγυα να τους εμπιστευθούμε;
Αφήνω στην κρίση σας όλα τα παραπάνω!! Δεν έχω τι άλλο να προσθέσω!!! Απλά ότι ο καθένας μας κρίνεται από τα έργα και τις πράξεις του!!

Δημοκρατική Ενωτική Κίνηση
Μηνάς Παππάς



37 σχόλια:

ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΩΝ είπε...

Κύριε δήμαρχε σωστά τα λέτε.
Και σωστά μας προτρέπετε να μην εμπιστευθούμε αυτούς που οδήγησαν το δήμο στη χρεοκοπία.
Πείτε μας όμως, εσείς με ποια εχέγγυα εμπιστευτήκατε τη θέση του αντιδημάρχου σε ένα άτομο που ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου της προηγούμενης δημοτικής αρχής συμμετείχε σε αυτά που σήμερα εσείς καταγγέλλετε;

Ανώνυμος είπε...

Κλέφτες και αμαρτωλοί…
Όλη η κλεφτουριά ορέ στο Φιλιάτι μαζεύτηκε;

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ
-ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΝΟ
-ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ
ΑΛΛΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ .
-ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΘΕΤΕΙΣ ΕΡΓΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ
ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ.
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΕΙΣ ;

ΝΕΜΕΣΙΣ είπε...

Κάποιος πρέπει να σκουντήσει την δικαιοσύνη που από ότι φαίνεται στη περίπτωση αυτή αποκοιμήθηκε.
Σε άλλες περιπτώσεις για ένα εκατομμύριο δικάζει αμέσως. Εδώ με τόσα εκατομμύρια, πέρασαν τέσσερα χρόνια και ακόμα περιμένουμε.

Ανώνυμος είπε...

Μετά από αυτά που γράφει ο Δήμαρχος, ο συνδυασμός δεν πρέπει να λέγεται ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ αλλά ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Δεν αρκούν αυτά που λέτε κύριε δήμαρχε!!! Μήπως οφείλετε και άλλες εξηγήσεις στους πολίτες?? Μήπως πρέπει να έχουν και άλλες πληροφορίες για να κρίνουν?? Πρέπει άμεσα να δοθούν και άλλες εξηγήσεις!!!
Ας ξεκινήσουμε από το πιο απλό!! Σε τι αφορούν τα δάνεια τα οποία είχαν πάρει, σε τι ποσό ανέρχονται και ποιές ανάγκες εξυπηρέτησαν???

Ανώνυμος είπε...

Επί 25 χρόνια όλοι οι κάτοικοι του δήμου Φιλιατών θα πληρώνουν 123.464,76 ΕΥΡΩ το χρόνο για δάνεια που πήρε ο πρώην δήμαρχος Σαγιάδας. Βέβαια τα δάνεια τα πήρε για το λαό όπως λαϊκίστικα υποστηρίζει.
Άλλωστε, οι φίλοι και οι γνωστοί του, και αυτοί λαός είναι.
Τώρα αν υποθήκευσε μια ολόκληρη γενιά για να εξαγοράσει μια επί πλέον τετραετία, ας το κρίνουν οι συνταξιούχοι που θα πληρώνουν τα κερατιάτικα για την υπόλοιπη ζωή τους.
Για τις λεπτομέρειες ο δήμαρχος είναι ο καταλληλότερος να απαντήσει

Ανώνυμος είπε...

Ποια είναι τα έργα που δόθηκαν προφορικά και μπορεί και τηλεφωνικά;;;; Σε ποια περίοδο ανατέθηκαν;;;; Ποιος έκανε τις αναθέσεις;;;; Ποιοι ήταν αυτοί οι αιρετοί που έδιναν τις προφορικές εντολές για έργα και προμήθειες και δεν φρόντιζαν στη συνέχεια να τις νομιμοποιήσουν με αποτέλεσμα να έρχονται μετά από χρόνια οι εργολάβοι και να απαιτούν πολύ μεγάλα ποσά;;;;
Ρωτήσατε τους δικηγόρους του δήμου ποιοι αιρετοί πρώην και νυν πήγαν σαν μάρτυρες στα δικαστήρια υπέρ των εργολάβων;;;; Μήπως ήταν και κάποιοι που είχαν κάνει τις προφορικές αναθέσεις;;;; Τι έργα και ποια ποσά αφορούσαν οι τηλεφωνικές-προφορικές αυτές αναθέσεις;;;; Ποια περίοδο ανατέθηκαν;;;; Αληθεύει ότι κάποια αφορούσαν την περίοδο 2002-2003-2004 αλλά και το 2007-2008-2009 και ζητούσαν τα χρήματα να τους καταβληθούν το 2011-2012;;;; Να δώσετε ονόματα κύριε δήμαρχε!!!!!!!! Οφείλετε να μας ενημερώσετε να ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε γιατί γεμίσαμε αθώα περιστεράκια!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμαρχος λασπολογεί ασύστολα. Εδώ και 4 χρόνια καμιά κατηγορία δεν έχει απαγγελθεί σε κανένα στέλεχος της προηγούμενης δημοτικής αρχής για όσα φανταστικά επικαλείται.
Η λάσπη θα επιστρέψει στους συκοφάντες.

Ανώνυμος είπε...

Με ποια άτομα ο συνδυασμός του πρώην αντιδημάρχου θα σώσει τον τόπο; Σχεδόν όλοι οι υποψήφιοι που ακούγονται είναι υπόλογοι για κακοδιαχείριση για απιστία και παράβαση καθήκοντος, για κατάχρηση δημοσίου χρήματος, για καταστροφή δημόσιας περιουσίας και ένα σωρό άλλα αδικήματα που τελειωμό δεν έχουν

Ανώνυμος είπε...

Θα εμπιστευόταν κανείς μια ληστοσυμμορία να διοικήσει ένα δήμο;
Μόνο αφελείς, μωροφιλόδοξοι και πολιτικοί τυχοδιώκτες θα το επιχειρούσαν

Νικος Μ. είπε...

Είμαι παραδοσιακός ψηφοφόρος της δεξιάς παράταξης. Δυστυχώς την περασμένη δεκαετία υπήρχαν άτομα που πλήγωσαν την παράταξη και λειτούργησαν σαν κατσαπλιαδικη συμμορία μέσα στο κόμμα.
Σε συνεργασία με κατσαπλιαδες άλλων κομμάτων λεηλάτησαν το δήμο και με έκαναν να ντρέπομαι για την ιδεολογική μου προτίμηση.
Ο χώρος της δεξιάς πρέπει να ξεκαθαρίσει από τη σαπίλα και στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσω Μηνά Παππά για να τιμωρήσω αυτούς που πιστεύουν ότι μας τραβάνε από τη μύτη χρησιμοποιώντας την παράταξη για τα βρώμικα παιχνίδια τους.


Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε είσαι υποχρεωμένος να δώσεις περισσότερα στοιχεία και ονόματα. Αυτά που καταγγέλλεις είναι σοβαρά και πρέπει να προφυλάξεις τους πολίτες από τους επιδόξους απατεώνες που θα προσπαθήσουν να εξαπατήσουν τον καλοπροαίρετο ψηφοφόρο

Ανώνυμος είπε...

Ποιο στοιχεία και ονόματα να δώσει ο δήμαρχος; Όλα είναι ψέματα γιατί δεν υπάρχει τίποτα.
Ποιος ασχολείται με τις συκοφαντίες ενός αποτυχημένου δημάρχου;

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε, ονόματα εδώ και τώρα

Ανώνυμος είπε...

Εκείνα τα περισσότερα από 100 έργα λόγω θεομηνιών τον Οκτώβριο του 2010, τα οποία στοίχισαν περίπου 500.000 Ευρώ έγιναν και αν έγιναν αφορούσαν όντως θεομηνίες ή ήταν προεκλογικές δεσμεύσεις και διευκολύνσεις;;;;

Ανώνυμος είπε...

Θα προβείτε σε μια ανάλυση χρεών για να καταλάβουμε και εμείς τι γίνεται; Πόσα τα χρέη προς τους εργολάβους και πόσα επιπλέον ζητάνε δικαστικώς; Πόσα τα χρέη προς τους προμηθευτές και πόσα επιπλέον ζητάνε δικαστικώς;

Ανώνυμος είπε...

Ποια και πόσα ήταν επιτέλους αυτά τα μπλοκ επιταγών που χάθηκαν και τα ψάχνουν ακόμη οι τράπεζες. Αληθεύει ότι ήταν 100 επιταγές με μεγάλα ποσά??? Ποιοι πληρώθηκαν με αυτά??? Ποια ποσά αναλήφθηκαν σε μετρητά και που πήγαν??? Ποιος ευθύνεται για την απώλεια?? Μήπως τα «έχασαν» επίτηδες τα στελέχη των μπλοκ για να μην βρεθεί ποιος πήρε τον παρά??? Όχι γιατί μερικοί παραπάνω επιμένουν να λένε ότι δεν βρέθηκε τίποτα μεμπτό!!! ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΔΗΜΑΡΧΕ??? Ποιος τα έπαιρνε τα μετρητά???

Ανώνυμος είπε...

φέρτε πίσω τα κλεμένα , πρέπει να τους λένε οι ΦΙΛΙΑΤΑΙΟΙ και ύστερα τους χρειάζονται πίσσα και πούπουλα.

Λίγιας είπε...

Εδώ μιλάμε πέρα των 4.628.195,52 ΕΥΡΩ των εξαφανισμένων
και για άλλα 2.495.864,10 ΕΥΡΩ που υποτίθεται χρωστάει ο δήμος για κάποια έργα που ενδεχομένως και να μην έγιναν.
Τέσσερα χρόνια δεν έψαξε κανείς να δει αν έγιναν;
Και έχουμε και άλλα 938.033,68 ΕΥΡΩ για έργα που έγιναν χωρίς αποφάσεις των επισήμων οργάνων του δήμου, δηλαδή έκανε ότι γουστάριζε ο πρωην αντιδήμαρχος και χρέωνε τον δήμο χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανένα.
Εάν τα παραπάνω δεν συνιστούν τεράστιο σκάνδαλο διαφθοράς, τότε οι λέξεις έχουν χάσει πλέον το νόημά τους
Προβλέπω ότι για μια ακόμη φορά θα γίνουμε πρώτη είδηση πανελληνίως. Και όσοι προσπάθησαν τέσσερα χρόνια τώρα να κουκουλώσουν αυτό το τεράστιο σκάνδαλο θα βρεθούν ανεπανόρθωτα εκτεθειμένοι


Ανώνυμος είπε...

Μετά από όλα αυτά έχουν μούτρα αυτά τα λαμόγια να διεκδικούν την Δημαρχία;
Αυτό αποτελεί παγκόσμια πρωτιά θράσους και αλαζονείας



ΣΠΥΡΟΣ είπε...

Το κωμικό στην υπόθεση είναι ότι ο επικεφαλής του συνδυασμού ζητούσε επίμονα το χρίσμα από την Νέα Δημοκρατία.
Και το τραγικό είναι ότι κάποια θεσμικά στελέχη συνηγορούσαν με φανατισμό σε αυτό.

ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ είπε...

Την κάθαρση στη πολιτική δεν μπορούν να την κάνουν οι διεφθαρμένοι μηχανισμοί των κομμάτων. Την κάθαρση θα την κάνει ο λαός με την ψήφο του.
Μαύρο στα λαμόγια και στους συνοδοιπόρους τους

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε βγάλτα όλα στη φόρα για ξεβρομίσει ο τόπος

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ είπε...

Το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται. Την πάτησε σαν πρωτάρης παρασυρμένος από τον ελεεινό του χαρακτήρα και έπεσε στη παγίδα που του είχαν στημένη. Τώρα δεν μπορεί να κάνει πίσω και μέχρι τις εκλογές θα τον ξεσκίσουν.
Και πολύ καλά θα του κανουν.
Για να παραδειγματιστούν όσοι αφελώς πίστεψαν ότι μπορούν να κανουν ότι θέλουν ατιμώρητα.

Ανώνυμος είπε...

κοίτα Δήμαρχε να βρείς το βιβλίο απο τη Δημοτική επιχείριση και τα λεφτά που λείπουν απο τη Θητεία σου.κοίτα οι αντιδημάρχοι σου να είναι εντάξει οικονομικά με το δήμο και άσε τα παραμύθια

Ανώνυμος είπε...

Ποια τα επιμέρους ελλείμματα κατά περίοδο χρήσης κύριε δήμαρχε? Πόσα λεφτά λείπουν το 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, και 2010? Ποιοι ήταν αντιδήμαρχοι έργων, προμηθειών, ύδρευσης και οικονομικών εκείνες τις περιόδους? Είναι κάποιοι από αυτούς υπεύθυνοι και σήμερα επανέρχονται και μας ζητάνε να τους ξαναψηφίσουμε? Υπάρχουν τελικά υπεύθυνοι ή κανένας από αυτούς δεν κατάλαβε τίποτα? Ιπτάμενα ήταν τα εκατομμύρια και έφευγαν μοναχά τους κατά Λουτράκι μεριά?

Ανώνυμος είπε...

Θα πρέπει να ρωτήσουμε ακόμα τον πρώην δήμαρχο γιατί τώρα κάνει τον ύστατο και υπέρ πάντων αγώνα για να βγει δήμαρχος το «γκράντε λαμόγιο»? Τι του έταξε άραγε? Ότι θα ξανακάνει τους ισολογισμούς από την αρχή και θα τον βγάλει λάδι? Ότι θα καταθέσει μάρτυρας υπεράσπισης στα δικαστήρια και θα τον αθωώσει όπως έκανε και με τον 8-80? Τώρα όμως φούλη δεν είναι 8-80! Δεν τόμαθες? Είναι ΟΧΤΩ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΓΔΟΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ! όσα μηδενικά να κόψεις με ψεύτικα στοιχεία και που να πεις ότι πήγαν τα περίσσια όπως έκαμες στο δικαστήριο στην Κέρκυρα μο φούλη για να αθωώσεις τον 8-80! Εκεί μια χαρά τα κατάφερες και σου χρωστάει χάρη ο 8-80! Ποιος ξέρει τι παραμύθια θα είπες!!!

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια δήμαρχε στον πρώην Δήμο Σαγιάδας παρουσιάστηκαν τέτοια φαινόμενα ή ήταν τακτοποιημένα όλα λογιστικά ασχέτως πόσα χρήματα οφείλονταν? Ήταν νόμιμες οι οφειλές εκεί όπως ακούγεται? Ήταν τα νομίμως εναπομείναντα χρέη περίπου 2.000.000 ευρώ όπως ακούγεται? Πόσα από αυτά αφορούσαν δάνεια και πόσα εργολάβους, προμηθευτές και άλλες οφειλές? Πρέπει και σε αυτό το κομμάτι να υπάρξει σχετική ενημέρωση!

Γιάννης Μ. είπε...

Άκουγα για γκράντε λαμόγιο και θεωρούσα το χαρακτηρισμό υπερβολικό. Κατασκεύασμα των πολιτικών αντιπάλων του έλεγα. Υπερβολικό θεωρούσα επίσης ότι σε ένα τόσο μικρό δήμο να έχει γίνει τόσο μεγάλη κατάχρηση. Είναι σαν ο Παπαγεωργόπουλος από την Θεσσαλονίκη που καταδικάστηκε ισόβια για 30 εκατομμύρια ευρώ να είχε κλέψει 450 εκατομμύρια ευρώ, τηρουμένων των πληθυσμιακών αναλογιών. Αδιανόητο το μέγεθος του σκανδάλου.
Τα στοιχεία που παρουσιάζει τώρα ο δήμαρχος δεν είναι υποθετικά, ούτε κατασκευασμένα με σκοπό την συκοφαντία. Είναι ευρήματα ελέγχων που πραγματοποίησαν υπηρεσίες του κράτους. Και τα στοιχεία αυτά είναι επίσημα και δεν δέχονται καμιά αμφισβήτηση. Το συμπέρασμα που βγαίνει από αυτά είναι ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή λειτουργούσε σαν οργανωμένη συμμορία. Και ο εγκέφαλος αυτής της συμμορίας δεν μπορεί να ήταν ένας άπειρος δημοτικός σύμβουλος αλλά ένα άτομο με μεγάλη εμπειρία και γνώση στους μηχανισμούς διαφθοράς μέσα στη τοπική αυτοδιοίκηση.
Πόσα άλλα στοιχεία χρειάζονται για να χαρακτηριστεί κάποιος διεφθαρμένο στέλεχος στη τοπική αυτοδιοίκηση;
Ο τίτλος grante lamogio δικαιώνει απόλυτα αυτόν που το εμπνεύστηκε.

Ανώνυμος είπε...

Όταν τρώγανε και πίνανε και τον κόσμο φοβερίζανε ήταν καλά;
Τώρα τα παλιολαμόγια θα πληρώσουν για όλα.

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε μη κάνεις πίσω. Δώσε τα στοιχεία που έχεις για να μάθει ο κόσμος τι φίδια κουνάρισε στο κόρφο του.
Μη σε σκιάζουν οι απειλές τους. Έχεις όλο τον κόσμο μαζί σου

Κώστας Παπαγεωργίου είπε...

Η γνώση της κοινωνίας σε θέματα δημοσίου ενδιαφέροντος αποτελεί θεμέλιο λίθο της δημόσιας ζωής, ώστε να μπορούν και οι πολίτες να κρίνουν και να ελέγχουν τους συμμετέχοντες στη δημόσια ζωή.
Η ενημέρωση των πολιτών είναι υποχρέωση κάθε έντιμου δημάρχου που σέβεται τους δημότες του. Συγχαρητήρια στο Δήμαρχο Φιλιατών

Ανώνυμος είπε...

Είναι αλήθεια αυτό που καταγγέλλεται από πρώην αιρετούς ότι ο πρώην δήμαρχος μαζί με αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών, ο οποίος τώρα ζητάει για άλλη μεγαλύτερη θέση την ψήφο μας πήραν σε τσάντα 72.000 ευρώ μετρητά για να πάνε στην Αθήνα να αγοράσουν απορριμματοφόρο? Όπως το ακούτε!!! 72.000 ευρώ ΜΕΤΡΗΤΑ!!! Και τώρα που είπαν ξανά σε έναν από αυτούς τους πρώην αιρετούς να ξανασυνεργαστεί είπε: «Εγώ το όνομα μου το έχω καθαρό!! Με αλήτες και λαμόγια δεν συνεργάζομαι»!!!

Η Ελλάδα στην ΕΕ είπε...

Σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα του κόσμου και κυρίως στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ο πρώην αντιδήμαρχος και η κλίκα του, με αυτά που καταγγέλλει επίσημα ο δήμαρχος Φιλιατών, θα είχαν καταδικαστεί τουλάχιστον σε είκοσι χρόνια στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων.
Στην Ευρωπαϊκή Ελλάδα του πρώτου τετάρτου του εικοστού πρώτου αιώνα οι καταχραστές του δημόσιου χρήματος κυκλοφορούν ελεύθεροι να πολιτεύονται με την ανοχή αν όχι με την στήριξη ενός χρεοκοπημένου πολιτικού συστήματος. ΝΤΡΟΠΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΩΤΗΣΗ υπαρχει προβλημα για υποψηφιο περειφερειακο ή δημοτικο συμβουλο σε σχεση με την θητεια του σε συνεταιρισμο της ηγουμενιτσας

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ περιμενε να δημοσιοποιηθουν τα ψηφοδελτια και μετα θα χασει η μανα το παιδι και το παιδι την μανα δεν θα ξερουν που να κρυφτουν με αυτα που θα βγουν στην δημοσιοτητα