Α. Γκερέκου: Εθνικό ζήτημα η ανάπτυξη του τουρισμού

Η ποιότητα και η καινοτομία είναι οι δύο άξονες ανάπτυξης της χώρας

Κύριο μέλημα του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού είναι «η στοχευμένη προβολή της Ελλάδας με εξειδίκευση στη προβολή και η ανάπτυξη νέων αγορών», δήλωσε η υφυπουργός Τουρισμού Αντζελα Γκερέκου κατά τη συνάντηση που είχε με το Δ.Σ. του ΗΑΤΤΑ.
Τόνισε ότι για το σκοπό αυτό θα υπάρξει συνεχής συνέργεια της Πολιτείας και του ΗΑΤΤΑ και ότι η ποιότητα και η καινοτομία είναι οι δύο άξονες ανάπτυξης της χώρας σε συνδυασμό με τη διαφοροποίηση του προϊόντος, καθώς κάθε περιοχή έχει μοναδική τουριστική ταυτότητα και δεν πρέπει να αλλοιωθεί.

Επισήμανε ακόμα ότι η ανάπτυξη του τουρισμού είναι εθνικό ζήτημα και πρέπει να στηριχθεί από όλους τους φορείς και τα τουριστικά γραφεία.
Τα Μέλη του ΔΣ του ΗΑΤΤΑ ενημέρωσαν την υφυπουργό για τις απαραίτητες ρυθμίσεις για την άρση των αντικινήτρων για την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού, τα χρονίζοντα προβλήματα του εισερχόμενου τουρισμού, τα θέματα που αφορούν την ασφάλεια των επισκεπτών, την βελτίωση των υποδομών, την ανάπτυξη τουριστικών δραστηριοτήτων και θεματικών μορφών τουρισμού και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: