Οι Αυστριακοί προτιμούν τα Ιόνια Νησιά

Πάνω από 500.000 Aυστριακοί επισκέφθηκαν τη χώρα μας.

ΠΑΡ'Α ΟΤΙ το 2009 υπήρξε μία δύσκολη χρονιά για τον τουρισμό και ιδιαίτερα για τις χώρες της ευρωζώνης, η Ελλάδα κατάφερε να παραμείνει στην Αυστρία ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς. Πάνω από 500.000 Aυστριακοί επισκέφθηκαν τη χώρα μας. Αναλογικά του πληθυσμού της, η Αυστρία καταλαμβάνει την πρώτη θέση ως χώρα προέλευσης τουριστών για την Ελλάδα.

Αυτή είναι μία από τις διαπιστώσεις των παραγόντων της τουριστικής αγοράς στην έκθεση Ferien Messe 2010 της Βιέννης, στην οποία συμμετείχε και η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, μέσω της ΕΤΙΝ.
Θετικά αποκρίθηκε ο ΕΟΤ και στην πρόταση της γ.γ. της ΠΙΝ B. Αλεξανδρίδου για επίσκεψη Αυστριακών τουριστικών πρακτόρων στα Ιόνια στο πλαίσιο συνεργασίας με τους φορείς του τουρισμού των Ιονίων. Επίσης, η πρόταση της γ.γ. της ΠΙΝ για κοινές εκδηλώσεις του «Μουσείου της Σίσσυ» που βρίσκεται στη Βιέννη και του «Παλατιού της Σίσσυ» που βρίσκεται στο Αχίλλειο, έτυχε θερμής ανταπόκρισης. Οι εκδηλώσεις θα καλυφθούν από τα αυστριακά ΜΜΕ. Ο προγραμματισμός των ενεργειών θα γίνει με τη συνεργασία της ΠΙΝ με ΕΟΤ και αυστριακή πρεσβεία
Express.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: