Συνάντηση της Περιφερειάρχη με την Διοίκηση του ΤΕΙ Ηπείρου

Να ολοκληρωθούν τα ημιτελή κτίρια του ΤΕΙ Ηπείρου ζήτησε από την Γενική Γραμματέα Περιφέρειας Ηπείρου η αντιπροσωπεία του ΤΕΙ

Να ολοκληρωθούν τα ημιτελή κτίρια του ΤΕΙ Ηπείρου ζήτησε από την Γενική Γραμματέα Περιφέρειας Ηπείρου κ. Γεωργακοπούλου – Μπάστα αντιπροσωπεία του ΤΕΙ, κατά τη διάρκεια συνάντησή τους.
Ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Ηπείρου κ. Γρ. Γκίκας, και οι αντιπρόεδροι κ. Δημ. Μαλισσιόβα – Ζωάκη και κ. Ευρ. Γλαβάς έθεσαν στην Περιφερειάρχη όλα τα ζητήματα που απασχολούν το εκπαιδευτικό Ίδρυμα και ζήτησαν την συμβολή της για την άμεση επίλυσή τους...

Οι κτιριακές υποδομές είναι η μεγάλη «πληγή» που αντιμετωπίζει διαχρονικά το ΤΕΙ και η αντιπροσωπεία ζήτησε επιτακτικά χθες την παρέμβαση της Περιφέρειας στον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων (ΟΣΚ) ώστε να απεμπλακεί η διαδικασία.
Η κ. Γεωργακοπούλου, μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι: «Συζητήσαμε τις δυνατότητες σύνδεσης του ΤΕΙ και με την τοπική κοινωνία με ερευνητικά προγράμματα τα οποία κυρίως ενδιαφέρουν τους επιστήμονες του ιδρύματος και όλο το επιστημονικό δυναμικό μέσα από τις δράσεις και τις προσκλήσεις του ΕΣΠΑ…».
Ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Ηπείρου κ. Γκίκας από την πλευρά του σε δηλώσεις του εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Περιφέρεια Ηπείρου θα σταθεί δίπλα στο ΤΕΙ και θα είναι αρωγός, ώστε να επιλυθούν όλα τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

proinoslogos

Δεν υπάρχουν σχόλια: