«Ανυπόστατο παραλήρημα από το ΠΑΣΟΚ»

Αντεπίθεση επιχειρεί η Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας

Λίγες ημέρες μετά την έντονη κριτική που άσκησε το τοπικό ΠΑΣΟΚ στον πρώην περιφερειάρχη Δημήτρη Πανοζάχο και στον νομάρχη Αλέκο Καχριμάνη, τους οποίους χαρακτήρισε «προκλητικό δίδυμο» και «καταστροφείς του τόπου», η Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας επιχειρεί να περάσει στην αντεπίθεση.

«Τις τελευταίες μέρες στελέχη της κυβερνούσας παράταξης του ΠΑΣΟΚ φρόντισαν και αποκάλυψαν το πραγματικό πρόσωπό τους, το οποίο είναι παλαιό και γνώριμο!» ξεκινά η ανακοίνωση. Η ΝΔ κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ ότι αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη από τα προβλήματα του τόπου όπως και ότι καλύπτουν την έλλειψη ικανότητάς επίλυσής τους. Έτσι «προστρέχουν στη μέθοδο ‘η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα’». Η τοπική ΝΔ σπεύδει δε στο πλευρό του κ. Πανοζάχου και του κ. Καχριμάνη. «(Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ) στοχοποίησαν τον πρώην γενικό γραμματέα της Περιφέρειας Ηπείρου καθώς και τον Νομάρχη Ιωαννίνων για το έργο που προσέφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν στην Ήπειρο. Γνωρίζουν αυτοί οι Λαϊκιστές τα στοιχεία και τους ρυθμούς ανάπτυξης της περιφέρειάς μας καθώς και την απορροφητικότητα των κονδυλίων κατά τη διάρκεια της θητείας τους; Τα γνωρίζουν αλλά φροντίζουν να τα αποσιωπούν και να επιδίδονται στο γνωστό ανυπόστατο παραλήρημα» τονίζεται στο κείμενο στήριξης των δύο πολιτικών αντρών.
Η κριτική από τη ΝΔ συνεχίζεται κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι ευθύνεται η ίδια για την αδυναμία της να καλύψει τις υποχρεώσεις της. «Η χώρα δεν χρειάζεται επικοινωνιακά τρικ για να αντιμετωπίσει την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει. Χρειάζεται εφαρμογή πραγματικής πολιτικής, και αν δεν μπορούν να την εφαρμόσουν ας βγουν να το πουν δημόσια» τονίζει.
Η παρέμβαση της ΝΔ καταλήγει με την επισήμανση προς τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ: «Καταλαβαίνουμε τέλος την αγωνία που τους διακατέχει ενόψει των προσεχών αυτοδιοικητικών εκλογών αλλά θα ήταν προτιμότερο να ασχοληθούν με την επιλογή των δικών τους υποψηφίων καθώς και με την εφαρμογή πολιτικής και όχι παραπολιτικής, και να αφήσουν την μεγάλη, κοινωνική, φιλελεύθερη και δημοκρατική δύναμη του τόποι την Ν.Δ. να χαράξει τη νέα πορεία της η οποία πάντα θα συνάδει με το συμφέρον των πολιτών και του τόπου αποκλειστικά».
agon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: