ΟΤΕ: Ανοίγει το θέμα της άρσης μονιμότητας

Καθοριστική η σημερινή συνάντηση της διοίκησης του Οργανισμού με την ΟΜΕ-ΟΤΕ για την υπογραφή της νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας.

Ανοίγει το θέμα των εργασιακών σχέσεων στον ΟΤΕ αλλά και της επιπλέον μείωσης του προσωπικού με την διοίκηση αυτή τη στιγμή να έχει δύο ανοιχτά μέτωπα: τις διαπραγματεύσεις με τον υπουργό εργασίας για πιθανές οφειλές προς το ΙΚΑ από την εθελουσία έξοδο του 2005 και την άρση της μονιμότητας αλλά και με τους εργαζόμενους για τη νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και γενικότερα τις εργασιακές σχέσεις στον Οργανισμό.
Σήμερα το πρωί ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ κ. Π. Βουρλούμης θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Ανδρ. Λοβέρδο προκειμένου να συζητήσουν τόσο το ύψος των οφειλών που προκύπτει από υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου Εργασίας ότι έχει ο ΟΤΕ προς το ΙΚΑ από την εθελουσία έξοδο του 2005 αλλά και το ζήτημα της άρσης της μονιμότητας των εργαζομένων στον ΟΤΕ ώστε να επιτευχθεί το σχέδιο της στοχευμένης εξόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: