Δήλωση που δείχνει…Περιφέρεια…

Ηγετική εμφάνιση στην Ήπειρο επιχειρεί να κάνει ο Νομάρχης Πρέβεζας Βασίλης Ιωάννου, με μία γραπτή δήλωση, με την οποία επιτίθεται στον πρώην Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Ηπείρου Δημήτρη Πανοζάχο.

Η δήλωση του κ. Ιωάννου, δεν μπορεί να ερμηνευθεί μόνο ως «στήριξη» στην νυν Γενική Γραμματέα. Αυτή από κομματική και μόνο αλληλεγγύη μπορεί να θεωρείται δεδομένη. Η επίθεση στον κ. Πανοζάχο και την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, μπορεί να ερμηνευθεί ως μία προσπάθεια του κ. Ιωάννου να πάρει το ΠΑΣΟΚ πάνω του και να επιχειρήσει ένα άλμα προς τα μπρος. Προς την διεκδίκηση δηλαδή του χρίσματος για το αξίωμα του αιρετού περιφερειάρχη...

Το τι λέει ο κ. Ιωάννου για την πολιτική του κ. Πανοζάχου στην Ήπειρο έχει μικρή σημασία, ειδικά όταν ο δεύτερος δεν βρίσκεται στην περιοχή. Αυτό που έχει σημασία είναι το γιατί τα λέει.
Το όνομα του κ. Ιωάννου είναι ένα από αυτά που παίζουν δυνατά στο χώρο του ΠΑΣΟΚ για το αξίωμα του αιρετού περιφερειάρχη. Και ο ίδιος, στο πλαίσιο αυτό, λογικό είναι να επιχειρεί να κάνει την διαφορά. Όσο για τον τρόπο που επιλέγει, αυτός θα κριθεί εκ του αποτελέσματος.
Στην γραπτή του δήλωση ο Νομάρχης Πρέβεζας αναφέρει: «Μόνο ως κακόγουστη φάρσα μπορεί να χαρακτηριστεί η προκλητική επανεμφάνιση του κ. Πανοζάχου.
Αυτός που ταύτισε την πολιτική του παρουσία στην Ήπειρο με αυτάρεσκες και αλαζονικές συμπεριφορές και με στείρες μικροκομματικές λειτουργίες «δεν δικαιούται δια να ομιλεί».
Αυτός και το κόμμα του, που με την πολιτική τους κατασπατάλησαν πολύτιμους Εθνικούς και Ευρωπαϊκούς πόρους και κατέστησαν την Ήπειρο ουραγό στην ανάπτυξη και πρωταθλήτρια στην ανεργία, το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να σιωπούν.
Κατανοούμε το άγχος και την αγωνία του κ. Πανοζάχου να παραμείνει στην Πολιτική επικαιρότητα, όμως του υπενθυμίζουμε ότι η Ήπειρος δεν είναι η χώρα των λωτοφάγων και είναι νωπές ακόμη οι μνήμες από «τα έργα και τις ημέρες του».

epiruspost

Δεν υπάρχουν σχόλια: