Ληστεία στη Κρυσταλλοπηγή Παραμυθιάς

Με την απειλή κυνηγετικού όπλου

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί (ένας 27χρονος και ένας 30χρονος), για ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Κρυσταλοπηγή Θεσπρωτίας που πραγματοποιήθηκε την 27-01-2010.
Ειδικότερα την 15.00 ώρα της 27-01-2010 οι συλληφθέντες, οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μικρού κυβισμού και φορώντας προστατευτικά κράνη, στάθμευσαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Κρυσταλοπηγή Θεσπρωτίας,
ιδιοκτησίας ημεδαπού, ο συνοδηγός εισήλθε εντός του πρατηρίου και με την απειλή κοντόκανου κυνηγετικού όπλου, αφαίρεσε από τον ιδιοκτήτη του πρατηρίου το χρηματικό ποσό των τριακοσίων (300) ευρώ. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο ίδιο μέσο και διέφυγαν με κατεύθυνση προς τη πόλη της Παραμυθιάς Θεσπρωτίας.

Μετά από επισταμένες έρευνες αστυνομικών της Υ.Α. Ηγουμενίτσας και του Α.Τ. Παραμυθιάς στην ευρύτερη περιοχή, την 18.45΄ ώρα της ιδίας, εντοπίστηκαν κρυμμένοι στο παλαιό Δημοτικό σχολείο που βρίσκεται σε δασώδη περιοχή του Δ.Δ. Κρυσταλοπηγής Θεσπρωτίας και συνελήφθησαν. Πάνω τους βρέθηκε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό των τριακοσίων (300) ευρώ, η κυνηγετική καραμπίνα με κομμένο κοντάκι, πέντε κυνηγετικά φυσίγγια, δύο κουκούλες χρώματος μαύρου, δύο προστατευτικά κράνη, δύο ζευγάρια δερμάτινα γάντια, δύο ολόσωμες φόρμες εργασίας χρώματος μπλε και γκρι, δεκαοχτώ ναρκωτικά χάπια, ένα πτυσσόμενο μαχαίρι με μήκος λάμας (07) εκ., καθώς και η δίκυκλη μοτοσικλέτα διαφυγής.
Όπως προέκυψε και οι δύο δράστες της ληστείας είναι κάτοικοι Κρυσταλοπηγής Θεσπρωτίας.
Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσπρωτίας, ενώ ερευνάται τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: