Μήνυμα του υποψήφιου στην Περιφέρεια Δημήτρη Τσότση

Συμπατριώτες συμπατριώτισες
Ήρθε πλέον η ώρα να πάρουμε τις τύχες μας και τις τύχες των παιδιών μας στα χέρια μας. Ο νομός μας σήμερα καταγράφεται ως ο τελευταίος της Ε.Ε. με επίσημα στοιχεία. Οι αιτίες γνωστές σε όλους. Αδιαφορία, συμφέροντα, κανένα όραμα απο τους έως τώρα υπεύθυνους .

Άνθρωποι με ιδία συμφέροντα, παλιές πολιτικές κατέστρεψαν τον ιδρώτα και τον αγώνα των ανθρώπων που ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα και θα συνέβαλαν στην ανάπτυξη του τόπου.Πούλησαν ή μάλλον χάρισαν την μεγαλύτερη γαλακτοβιομηχανία της περιφέρειας και οδηγούν σε μαρασμό το μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού μας,τους κτηνοτρόφους.ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ?Ολοι μας το γνωρίζουμε.Αλλά με τι ΑΝΤΙΤΙΜΟ?
Οδηγούν τον μεγαλύτερο κάμπο του νομού μας σε απέραντο βόθρο λυμάτων αλλά και πλημμυρών.Έτσι οδηγούν το υπόλοιπο κομμάτι, τον αγροτικό κόσμο, με μαθηματική ακρίβεια σε αληθινή καταστροφή.
Με την λυματοποίηση του Καλαμά κάποια στιγμή θα δώσουν την χαριστική βολή στο υπόλοιπο κομμάτι,την ιχθυοκαλλιέργεια.Πουλώντας και το μεγάλο λιμάνι ,την είσοδο της Ευρώπης,η καταστροφή θα είναι πλήρης,τελειωτική.
Κανένα σχέδιο δεν υπάρχει για τον τουρισμό.Και μην ξεχνάμε ότι τουρισμός δεν είναι μόνο οι πανέμορφες παραλίες του Ιονίου.Είναι και τα πανέμορφα χωριά στην οροσειρά της Μουργκάνας,τα καταπράσινα τοπία,η άγρια φύση που μπορούν να εξελιχθούν σε εργαλεία στον χειμερινό τουρισμό.
Με τον τρόπο αυτό οδηγούν το νομό μας σε νομό γερόντων και ανέργων.
Γνωρίζω πως υπάρχουν στον τόπο μας πολλοί άξιοι με περισσότερες γνώσεις απο εμένα ,με ιδέες και οράματα.Δυστυχώς διάφοροι λόγοι δεν τους επέτρεψαν να ασχοληθούν με τα κοινά.Ολους αυτούς τους χρειαζόμαστε,όχι για την ψήφο τους μόνο αλλά και για τις ιδέες τους,για τις γνώσεις τους,για την πείρα τους,για τα οράματα τους ο καθένας στο επάγγελμα του.
Κάπως έτσι δημιουργήθηκε αυτή η κίνηση,αυτός ο χείμαρος ανθρώπων με πρωτεργάτη την ακούραστη Βουλευτή Αρτας ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ.Πλαισιωμένοι απο ανθρώπους με πάθος και όραμα όπως ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΤΟΣ και άλλους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους ,έντιμους, γνώστες ο καθένας της περιοχής του,με όρεξη και επιθυμία να προσφέρουν όλες τους τις δυνάμεις και γνώσεις για το καλό του τόπου.
Πρέπει επιτέλους να σταματήσουμε να χαιρετάμε τα παιδιά μας για το εξωτερικό και να δώσουμε τον αγώνα μας με κάθε τρόπο να βάλουμε τον νομό μας σε τροχιά ανάπτυξης και στην θέση που του αρμόζει. Χωρίς σκοπιμότητες να δουλέψουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την ανόρθωση και την προκοπή του τόπου.
Οι πόρτες της περιφέρειας θα είναι ανοιχτές οποιαδήποτε στιγμή για όλους για όποιο δίκαιο αίτημα.
Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια αδιαφορίας .
Με στοχευμένα έργα ανάπτυξης.
Με την αξιοποίηση ευρωπα’ι’κών προγραμμάτων,χωρίς μικροκομματικά ανούσια έργα,αλλά στοχεύοντας σε έργα υποδομής για τον πρωτογενή τομέα,για τον τουρισμό,για τον αθλητισμό,για την ποιότητα ζωής .
Να βάλουμε την Θεσπρωτία εκεί που της αξίζει ,εκεί που της πρέπει.
Με εκτίμηση και σεβασμό
ΤΣΟΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο
ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ
Ταχυδρομικός υπάλληλος ,Δημοτικός Σύμβουλος και
Αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου ΟΚΠΑΔΗΦ στο Φιλιάτι
Υποψήφιος Βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2012



http://neafiliaton.wordpress.com/



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρωτοπόροι και καινοτόμοι εκεί στο Φιλιάτι οι Συριζαίοι ή απλώς ανυπόμονοι;
Δεν περίμεναν την επίσημη ανακοίνωση από την επικεφαλής του συνδυασμού αλλά προχώρησαν στην αυτοπαρουσίαση.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα το μπάχαλο το λέμε πρωτοπορία;

Ανώνυμος είπε...

Εδώ δεν μπόρεσαν να κάνουν συνδυασμό στο δήμο Φιλιατών, διότι δεν τους ακολουθεί κανένας. Δεν τους εμπιστεύονται ούτε για να αλλάζουν τις λάμπες.
Τι θα πουν στους ηλικιωμένους στα χωριά όταν θα πάνε να ζητήσουν την ψήφο;
Ψήφισέ μας για να σου μαζέψουμε τα σκουπίδια από τα Γιάννενα;

Τάκης Κ. είπε...

Καλό βόλι σύντροφε!

ΕΛΤΑ είπε...

Τελείως αναχρονιστές αυτοί οι Συριζαίοι. Επιλέγουν ταχυδρόμο για να στέλνουν τα μηνύματα στη περιφέρεια τη στιγμή που υπάρχει το internet