Στην προώθηση της ηρωίνης με το ανήλικο παιδί τους!

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα σε Γιάννινα και Αθήνα

Την μεγαλύτερη ως τώρα επιτυχία στον αδυσώπητο πόλεμο εναντίον της διακίνησης των ναρκωτικών, και μάλιστα των σκληρών, σημείωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων.
Με μια γιγαντιαία επιχείρηση σε Γιάννινα και Αθήνα οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων εξάρθρωσαν κύκλωμα, συλλαμβάνοντας τρία άτομα και προχωρώντας στην κατάσχεση τρεισήμισι κιλών ηρωίνης (κατεργασμένης και ακατέργαστης), δύο περιστρόφων, φυσιγγίων, κινητά τηλέφωνα, μία τετράτροχη μοτοσικλέτα κ.λπ.

Σ’ αυτή την ιστορία, όπως δήλωσε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Αστυνομικός Διευθυντής Ιωαννίνων Θεοχάρης Αγόρης, εμπλέκεται ένα ζευγάρι Γιαννιωτών, που δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει στην προώθηση των ναρκωτικών και το ίδιο το ανήλικο παιδί τους, για να κινούνται «υπεράνω υποψίας».
Στο σπίτι του ζευγαριού βρέθηκαν 380 γραμμάρια ηρωίνης και από το σημείο αυτό άρχισε να ξετυλίγεται το ύποπτο και παράνομο κουβάρι.
Στον Περισσό της Αθήνας συνελήφθη ένα άτομο, το οποίο συνδεόταν με τους Γιαννιώτες.
Ο εξηντάχρονος Αθηναίος είχε στην κατοχή του τρία κιλά ηρωίνης, την οποία προόριζε αποκλειστικά για την τοπικά αγορά, μέσω των συνεργατών του εδώ.
Αξιοσημείωτο είναι ότι η ηρωίνη ήταν Αλβανικής προέλευσης, κάτι που επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά ότι η γειτονική χώρα είναι μια από τις κύριες πηγές εφοδιασμού της Ελλάδας σε ναρκωτικά.
Ο κ. Αγόρης έδωσε δημοσίως, και δικαιολογημένα, συγχαρητήρια στους άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών για τον τρόπο και τα αποτελέσματα της δουλειάς τους.

proinoslogos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: