Συνάντηση με τους αγρότες

Ο βουλευτής κ. Κατσούρας επισκέφτηκε το Σάββατο 23 Ιανουαρίου, το μπλόκο Θεσπρωτών αγροτών στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Ο βουλευτής συνομίλησε με τους αγρότες για όλα τα τρέχοντα, θεσμικά και οικονομικά, αγροτικά θέματα. Βασικό σημείο της συζήτησης αποτέλεσε η αναζήτηση συγκεκριμένου τρόπου διεκδίκησης και επίλυσης των αγροτικών προβλημάτων.
Επιπλέον, ο κ. Κατσούρας μετέφερε στους αγρότες την ειλικρινή διάθεση της Κυβέρνησης για μία ανοικτή και αναλυτική συζήτηση με στόχο την χάραξη μιας πολιτικής που θα δώσει λύσεις και απαντήσεις στο χρονίζον αγροτικό ζήτημα. Ένα ζήτημα το οποίο δεν μπορεί να λυθεί, όπως έχει κατά καιρούς αποδειχθεί, με παρωχημένες τακτικές και πολιτικές.
Σήμερα σε μία περίοδο που η χώρα προσπαθεί να ανακτήσει την αξιοπιστία της και η κυβέρνηση την αξιοπιστία της πολιτικής – και ζητεί χρόνο για την επίλυση διαρθρωτικών προβλημάτων, θέλει ιδιαίτερη προσοχή και από μέρους των αγροτών ώστε να μην υποβαθμίσουν τη δική τους αξιοπιστία με τον τρόπο διεκδίκησής των - συχνά δίκαιων - αιτημάτων τους. Γιατί εν τέλει συνομιλητής και συνδιαμορφωτής των όποιων αποφάσεων είναι επίσης -και θα πρέπει να είναι- και η κοινωνία συνολικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: