Ενοχλημένος από τον Μαγκριώτη

Σφόδρα ενοχλημένος από την επιλογή του Υφυπουργού Υποδομών Γιάννη Μαγκριώτη είναι ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Θωμάς Πιτούλης. Κι αυτό γιατί ο Υφυπουργός επέλεξε για τις συναντήσεις του το χώρο του Λιμεναρχείου. Στη επιστολή του ο κ. Πιτούλης αναφέρει:
Στις 23/6/2010 μας γνωστοποιήθηκε μέσω Φαξ το πρόγραμμα της διήμερης επίσκεψης του Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κου Γιάννη Μαγκριώτη, στην Ήπειρο.
Εκτός από το πρόγραμμα επίσκεψης στα διάφορα έργα της Ηπείρου, περιλαμβάνονται τέσσερις συναντήσεις με φορείς των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Επιμελητηρίων, κ.α..

Σύμφωνα με την πρόσκληση, οι συναντήσεις αυτές θα γίνουν:
α) στην Άρτα, στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό»
β) στην Πρέβεζα, στo κτήριο της Νομαρχίας
γ) στα Ιωάννινα, στα γραφεία της Περιφέρειας
δ) στην Ηγουμενίτσα, στην αίθουσα του Λιμενικού Ταμείου
Να δεχθώ ότι η συνάντηση στα Ιωάννινα ως έδρα και της Περιφέρειας Ηπείρου, να γίνει στα γραφεία της Περιφέρειας.
Όμως, πώς να μην ενοχληθώ, ως Δήμαρχος της πρωτεύουσας του Νομού Θεσπρωτίας και Πρόεδρος της Τ.Ε.Δ.Κ., για τη διάκριση που γίνεται μεταξύ της συνάντησης της Πρέβεζας και αυτών της Άρτας και Θεσπρωτίας.
Δεν διαθέτουν οι φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Άρτας και Θεσπρωτίας, αίθουσα για να μπορέσει να γίνει η συνάντηση αυτή;;;
Θέλω να πιστεύω ότι πρόκειται για «αστοχία», του συντάξαντος του προγράμματος.
Αλλιώς, έναν τέτοιο διαχωρισμό, προσωπικά δεν τον δέχομαι και τον θεωρώ πρόκληση.
Γι' αυτόν τον λόγο και δηλώνω δημόσια ότι θα απέχω από αυτή τη συνάντηση.
Δεν είναι δυνατόν ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, πρώτα να συναντά τον Δήμαρχο του Δήμου που επισκέφτηκε, και ένας Υφυπουργός, άθελά του θέλω να πιστεύω, να καλεί συναντήσεις σε ξενοδοχεία και άλλους χώρους που δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς που προσκαλεί.
epiruspost

Δεν υπάρχουν σχόλια: