Οικογενειακή τραγωδία στους Φιλιάτες

54χρόνος παρέσυρε με φορτηγό την 80χρονη μητέρα του
Μια ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχτηκε την Τρίτη το πρωί στο Ξέχωρο Φιλιατών Θεσπρωτίας, όταν ένας 54χρόνος τραυμάτισε με το φορτηγό του την 80χρονη μητέρα του, η οποία λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της.
Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 11 το πρωί όταν ο 54χρόνος προσπάθησε να βάλει μπροστά το φορτηγό του που είχε παρκαρισμένο κοντά στο σπίτι του...
Οι προσπάθειές του όμως δεν απέδωσαν καρπούς, και η μητέρα του βλέποντας το γιό της να ταλαιπωρείται αποφάσισε να τον βοηθήσει. Πήγε λοιπόν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και άρχισε να σπρώχνει.
Το φορτηγό μετά από λίγη ώρα, πήρε μπροστά αλλά για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους, έφυγε προς τα πίσω παρασέρνοντας την ηλικιωμένη γυναίκα και σφηνώνοντας της στον τοίχο.
Ο 54χρόνος όταν κατάλαβε τι είχε γίνει προσπάθησε να μετακινήσει το φορτηγό που κράταγε κολλημένη τη μητέρα του στον τοίχο χωρίς όμως να τα καταφέρει.
Αμέσως ειδοποίησε αστυνομία και πυροσβεστική, ενώ στον τόπο του ατυχήματος έφτασε και ένα ασθενοφόρο.
Οι άντρες της πυροσβεστικής κατάφεραν να απεγκλωβίσουν την άτυχη γυναίκα, δυστυχώς όμως ήταν πλέον πολύ αργά αφού ο καταπονημένος οργανισμός της δεν άντεξε υποκύπτοντας στα τραύματα.
Ο 54χρονος οδηγήθηκε στην αστυνομία για κατάθεση, κυριολεκτικά συντετριμμένος, αφού είδε μπροστά στα μάτια του να χάνεται η μητέρα του από δικό του λάθος.

http://www.neoiagones.gr/index.php/-mainmenu-41/15065-2010-06-30-11-47-04.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: