Άρτα: Οικονομίδης- Παπαλέξης: Εμφύλιος για το δημαρχείο

Αποφασισμένος να κατέλθει ως υποψήφιος στο Δήμο Άρτας, ανεξάρτητα από την τελική απόφαση που θα λάβει το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται ο κ. Γιάννης Παπαλέξης(φωτο), ο οποίος έχει καταθέσει αίτηση αυτοπρότασης.
Η τελική απόφαση του κυβερνόντος κόμματος αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των ημερών, ίσως και μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν ότι ο σημερινός δήμαρχος Πάνος Οικονομίδης θα είναι εκ νέου υποψήφιος, υποψηφιότητα όμως που θα σκοντάψει στην τοπική κοινωνία.
Ο κ. Παπαλέξης φέρεται αποφασισμένος να κατέλθει και ήδη κινείται προς την κατεύθυνση αυτή, αναφέροντας σε στενούς του συνεργάτες, ότι άσχετα με την απόφαση που θα λάβει το ΠΑΣΟΚ, ο ίδιος θα είναι υποψήφιος.


Μάλιστα κύκλοι στην Άρτα, τονίζουν ότι ο κ. Παπαλέξης έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες εκλογής από τον σημερινό δήμαρχο, ο οποίος θα δυσκολευτεί ακόμη και στην συγκρότηση ψηφοδελτίου.
Τέλος πολύ δυνατά κατεβαίνει και πάλι στον εκλογικό στίβο η κ. Όλγα Γεροβασίλη, που στηρίζεται και από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ πλήρης σύγχυση επικρατεί ακόμη στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας.
Ο νυν νομάρχης Γιώργος Παπαβασιλείου, υποστηρίζει σε όλους τους τόνους ότι θα είναι υποψήφιος για το Δήμο της Άρτας, όμως η δική του βούληση δεν βρίσκει όλους σύμφωνους και ειδικά εκείνους που επιθυμούν μια βαθιά ανανέωση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία μεταφράζεται με στήριξη σε νέα και άφθαρτα στελέχη.
epiruspost

Δεν υπάρχουν σχόλια: