Σήμερα και αύριο ο Γ. Μαγκριώτης στην Ήπειρο

Μια πολυσυζητημένη επίσκεψη πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στην Ήπειρο. Ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννης Μαγκριώτης, θα επισκεφθεί την Περιφέρεια Ηπείρου, όπου θα έχει συνεργασία με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με εκπροσώπους κοινωνικών φορέων και θα επισκεφθεί έργα υποδομών της Περιφέρειας.

Μια σειρά από αιτήματα των τοπικών φορέων που αφορούν στα έργα της περιοχής θα τεθούν επί τάπητος στις συναντήσεις και τις συσκέψεις που θα γίνουν αυτό το διήμερο και όλοι περιμένουν συγκεκριμένες απαντήσεις από τον Υφυπουργό.
Το πρόγραμμα του Υφυπουργού έχει ως εξής:

Πέμπτη 24 Ιουνίου
Στις 13:00 θα επισκεφθεί το εργοτάξιο Μενιδίου της «Ιόνιας Οδού».
Στις 13.30 θα επισκεφθεί τον Α/Κ Αγ.Δημητρίου Άρτας.
Στις 14:30 θα συναντηθεί με εκπροσώπους φορέων του Ν. Άρτας (Ξενοδοχείο «Βυζαντινό) και θα ακολουθήσουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους.
Στις 18:00 θα έχει συνεργασία με εκπροσώπους φορέων στη Νομαρχία Πρέβεζας και θα ακολουθήσουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους.
Παρασκευή 25 Ιουνίου
Στις 11:00 θα επισκεφθεί το λιμάνι Ηγουμενίτσας.
Στις 12:00 θα συναντηθεί με εκπροσώπους φορέων του Ν.Θεσπρωτίας στην Αίθουσα Λιμενικού Ταμείου και θα ακολουθήσουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους.
Στις 14.00 θα επισκεφθεί το εργοτάξιο Αμπελείας της «Ιόνιας Οδού»
Στις 14:30 θα επισκεφθεί τον κόμβο «Ιωαννίνων» της «Εγνατίας Οδού»
Στις 16:00 θα έχει σύσκεψη με την γενική γραμματέα της Περιφέρειας Ηπείρου κ. Γεωργακοπούλου Δήμητρα και εκπροσώπους φορέων του Ν.Ιωαννίνων, στα Ιωάννινα.
Στις 16:30 θα δώσει συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Περιφέρειας.
Στις 17:30 θα επισκεφθεί τον Αερολιμένα Ιωαννίνων.
Στις 18:30 θα επισκεφθεί τη Γέφυρα Περιστερίου της «Εγνατίας

epirusvoice.


Δεν υπάρχουν σχόλια: