Ληστεία με μέθοδο Παλαιοκώστα στην Πρέβεζα

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία της Πρέβεζας για την σύλληψη δύο αγνώστων που λήστεψαν την Εθνική Τράπεζα, ενώ συναγερμός έχει σημάνει σε όλη την Ήπειρο, καθώς υπάρχουν βάισμες υποψίες ότι πίσω από την ληστεία μπορεί να βρίσκεται ο διαβόητος κακοποιός Παλαιοκώστας.
Οι τρεις δράστες φορώντας κράνη, μπήκαν στο κατάστημα, σπάζοντας την τζαμαρία με βαριοπούλες και με γκλόπ. Ένας από τους υπαλλήλους την ώρα εκείνη τοποθετούσε χρήματα στο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης.

Οι άγνωστοι τον χτύπησαν στο κεφάλι, πήραν τα χρήματα, περίπου διακόσιες χιλιάδες ευρώ και εξαφανίστηκαν χωρίς να αφήσουν πίσω τους κανένα ίχνος.
Ο υπάλληλος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Από την στιγμή όμως που έγινε η ληστεία στην Εθνική Τράπεζα, στην λεωφόρο Ειρήνης, η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψή τους.
Ο διαβόητος Παλαιοκώστας, στον οποίο στρέφονται όλες οι υποψίες, γνωρίζει καλά την περιοχή, έχει διαπράξει ληστείες και στα Γιάννινα, ενώ στο παρελθόν είχε έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τους αστυνομικούς στην εθνική οδό Πρέβεζας- Ηγουμενίτσας, είχε συμπλακεί μαζί τους και είχε καταφέρει να διαφύγει.

epiruspost

Δεν υπάρχουν σχόλια: