Πρώην τραπεζικός, ο διακινητής πλαστών χαρτονομισμάτων

Πρώην διευθυντής τραπεζικών καταστημάτων στην Βορειοδυτική Ελλάδα, με οικογενειακή επιχείρηση στην Πρέβεζα, είναι ο διακινητής πλαστών χαρτονομισμάτων που έπεσε στα χέρια της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος.
Πρόκειται για έναν πολίτη, από κείνους που χαρακτηρίζονται υπέρ άνω υποψίας...Ίσως αυτό ήταν που τον βοηθούσε ώστε να διακινεί πλαστά χαρτονομίσματα χωρίς να κινεί τις υποψίες.
Μέχρι την στιγμή που υπήρξαν σε βάρος του συγκεκριμένες καταγγελίες. Η επιχείρηση που στήθηκε ήταν μία από τις πιο καλά οργανωμένες.


Επί μία βδομάδα περίπου, άνδρες της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος από την Πάτρα παρακολουθούσαν την δραστηριότητά του και είχαν στήσει κλοιό γύρω από το κατάστημα χρωμάτων που διατηρεί στην Πρέβεζα.
Έτσι την στιγμή που θεωρήθηκε κατάλληλη, αστυνομικός έκανε την συναλλαγή, παρέλαβε τα πλαστά χαρτονομίσματα και στην συνέχεια μαζί με τους συναδέλφους του πέρασαν χειροπέδες στον εν λόγω πρώην τραπεζικό και νυν καταστηματάρχη.
Στην Αστυνομική Διεύθυνση της Πρέβεζας οδηγήθηκαν και όσα άτομα βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο κατάστημα.
Ο δράστης έχει μεταφερθεί στην Πάτρα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στην κατοχή του βρέθηκαν πάνω από πενήντα χιλιάδες ευρώ σε πλαστά χαρτονομίσματα.
Οι επίσημες ανακοινώσεις της Αστυνομίας αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς ένα μεγάλο ερώτημα που μένει αναπάντητο είναι ο χώρος και ο τρόπος με τον οποίο παράγονταν τα πλαστά, εκ των οποίων μεγάλες ποσότητες έχουν διοχετευθεί στην αγορά.

http://www.epiruspost.gr/reportaz/koinonia/5475-2010-06-28-20-40-04.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: