Ηπειρωτική μουσική πανδαισία στο λεκανοπέδιο Αττικής

Σειρά από εκδηλώσεις με ηπειρώτικη παραδοσιακή μουσική θα πραγματοποιηθούν το επόμενο 10ήμερο στο λεκανοπέδιο Αττικής.

18 Ιουνίου σε Γαλάτσι και Λούτσα
Πιο συγκεκριμένα: Στις 18 Ιουνίου ο σύλλογος Ηπειρωτών Γαλατσίου θα πραγματοποιήσει ηπειρώτικη βραδιά στο Άλσος Βεΐκου. Κλαρίνο θα παίξει ο γιος του μεγάλου Πέτρο Λούκα Χαλκιά, Μπάμπης, ενώ θα τραγουδήσει ο Χρήστος Φωτίου.


Το ίδιο βράδυ ο σύλλογος Ηπειρωτών Αρτέμιδας (Λούτσας) διοργανώνει παραδοσιακή βραδιά με τον Αντώνη Κυρίτση στο τραγούδι, ενώ κλαρίνο θα παίζει ο Φιλιππίδης.

23 Ιουνίου στο Χαλάνδρι
Εξάλλου την Τετάρτη 23 Ιουνίου ο σύλλογος Ηπειρωτών Χαλανδρίου θα διοργανώσει παραδοσιακή μουσικοχορευτική βραδιά στο θέατρο «ΡΕΜΑΤΙΑ». Θα τραγουδήσει ο Βαγγέλης Κώτσιος, ενώ κλαρίνο θα παίξει ο Ηλίας Πλαστήρας.

25-26 Ιουνίου στην Ηλιούπολη
Στις 25 και 26 Ιουνίου ο σύλλογος Ηπειρωτών Ηλιούπολης, θα διοργανώσει διήμερο παραδοσιακής μουσικής στην κεντρική πλατεία Ηλιούπολης με το συγκρότημα Λαλητάδες.

26 Ιουνίου στου Ζωγράφου
Τέλος στις 26 Ιουνίου στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου ο σύλλογος Ηπειρωτών Αστυνομικών θα διοργανώσουν ηπειρωτική βραδιά. Θα τραγουδήσει η μεγάλη κυρία του ηπειρωτικού τραγουδιού Φιλιώ Πυργάκη, ενώ κλαρίνο θα παίξουν οι Ναπολέων Δάμος και Παναγιώτης Πλαστήρας.

ipiros

Δεν υπάρχουν σχόλια: