Περιβαλλοντική επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο υπεύθυνος του Τομέα Περιβαλλοντικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας κος Κυριάκος Μητσοτάκης πρόκειται να πραγματοποιήσει επίσκεψη στις Περιφερειακές Ενότητες της Άρτας και της Πρέβεζας στις 9 και 10 Μαΐου 2011. Η επίσκεψη πραγματοποιείται στα πλαίσια της ενημέρωσης και της ανταλλαγής απόψεων αναφορικά με την βιοποικιλότητα του Αμβρακικού Κόλπου και τις νέες προοπτικές που υπάρχουν για ανάπτυξη καινοτόμων προγραμμάτων στην περιοχή αυτή με βασικό γνώμονα το σεβασμό στο περιβάλλον.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψης αυτής ο κος Κυριάκος Μητσοτάκης θα έρθει σε επαφή με περιβαλλοντικούς και παραγωγικούς φορείς των οποίων οι δράσεις βρίσκονται σε αλληλεπίδραση με το ευρύτερο οικοσύστημα του Αμβρακικού Κόλπου.

Επίσης, ο κος Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις του Φορέα Διαχείρισης Αμβρακικού Κόλπου καθώς και του Φορέα Διαχείρισης του ποταμού Αχέροντα.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης αυτής, θα πραγματοποιηθεί ομιλία την Δευτέρα 9 Μαΐου και ώρα 20:00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ζηρού, στην πόλη της Φιλιππιάδας.
http://www.epiruspost.gr/ipiros/preveza/8334-2011-05-04-22-38-25.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: