211 δέματα με 218 κιλά χασίς κατασχέθηκαν στη Θεσπρωτία!

Την 22-05-2011 και ώρα 10.05΄στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας αστυνομικοί του Κλιμακίου Σαγιάδας του Α΄ Τ.Σ.Φ. Φιλιατών σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς υπηκόους Βουλγαρίας και Αλβανίας, (28 και 32 ετών αντίστοιχα), για παράβαση του Ν. Περί Ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του κλιμακίου Σαγιάδας του Α΄ Τ.Σ.Φ. Φιλιατών σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τ.Δ.Ν. Ηγουμενίτσας εντόπισαν ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και ένα Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο να κινούνται ύποπτα και τα έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση. Σε νομίμως δοθέν σήμα για στάση ο οδηγός του φορτηγού ανέπτυξε ταχύτητα προσπαθώντας να αποφύγει τον έλεγχο.
Ακολούθησε καταδίωξη και το όχημα εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί στην περιοχή της Σαγιάδας. Εντός του Ι.Χ.Φ αυτ/του βρέθηκαν συνολικά διακόσια έντεκα (211) δέματα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους διακοσίων δεκαοκτώ (218) κιλών και τριακόσιων δεκαέξι (316) γραμμαρίων, ενώ στο Ράγιο Θεσπρωτίας συνελήφθη ο οδηγός του επιβατηγού αυτοκινήτου που ενεργούσε ως προπομπός.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσπρωτίας, ενώ τα ναρκωτικά και δύο (2) οχήματα κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση.
Εν συνεχεία από την προανάκριση πρόεκυψε, ότι παραλήπτες των ναρκωτικών ουσιών ήταν (3) υπήκοοι Αλβανίας, κάτοικοι Πατρών, εκ των οποίων ο ένας (1) συνελήφθη σε συνεργασία με Τ.Δ.Ν. Πατρών και θα οδηγηθεί ενώπιον του κ. Ανακριτή Θεσπρωτίας.
Για τους άλλους δύο (2) δράστες εκδόθηκαν αναζητήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: