Ταρακούνησαν τα Γιάννενα οι Deep Purple

Για τα καλά ταρακούνησαν οι Deep Purple το μουσικόφιλο κοινό των Ιωαννίνων το βράδυ της Τετάρτης, σε μία συναυλία που δόθηκε στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ, παρουσία περίπου 4.000 θεατών, που έσπευσαν από διάφορα μέρη της Ηπείρου προκειμένου να δουν από κοντά τους γερόλυκους της hard rock μουσικής σκηνής.
Ο Ίαν Γκίλαν και η παρέα του έπαιξαν για περίπου 100 λεπτά παλιά και νέα τους μουσικά ακούσματα, και έδωσαν την ευκαιρία στους χιλιάδες θεατές αφενός να θυμηθούν το ένδοξο παρελθόν των Deep Purple και αφετέρου να δουν από κοντά τους ανθρώπους εκείνους που μαζί με τους Black Sabbath ξεκίνησαν πριν από περίπου 40 χρόνια την ιστορία της hard rock.


Πριν τους Deep Purple στη σκηνή ανέβηκε για 40 περίπου λεπτά ο Γιώργος Γάκης και οι Junior Troublemakers μαζί με τις Fortissimo, δίνοντας στο κοινό της Ηπείρου μία πρώτη γεύση από το τι θα ακολουθούσε. Περίπου στις 9:45 τα φώτα από το υπαίθριο θέατρο έσβησαν και ο Ίαν Γκίλαν και η παρέα του ανέβηκαν στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή που είχε στηθεί για τις ανάγκες της συναυλίας.
Για μιάμιση ώρα και κάτι προκάλεσαν ενθουσιασμό στο κοινό και φυσικά από τη συναυλία αυτή δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα τραγούδια που έκαναν παγκοσμίως γνωστούς τους Deep Purple, όπως το Smoke on the water, το Hush και το Highway Star.
Η συναυλία ολοκληρώθηκε στις 11:30 το βράδυ με το κοινό να αποθεώνει τους Deep Purple και τους περισσότερους από όσους παρέστησαν στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ να περιμένουν την επόμενη χρονιά, προκειμένου να δουν ένα ακόμη μεγάλο συγκρότημα στα Γιάννινα, μετά τους Whitesnake και τους Scorpions.

http://www.epirusonline.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=8390:----deep-purple&catid=36:top-news

Δεν υπάρχουν σχόλια: