Άρτα: Δεν κακοποιήθηκε το 8χρονο αγοράκι

Δεν φέρει σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης το 8χρονο αγοράκι από την Άρτα που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας με διάτρηση παχέος εντέρου! Το πρόβλημά του ήταν καθαρά παθολογικό και εξ αιτίας αυτού αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα στην πρωκτική χώρα, σύμφωνα με την ιατροδικαστή Πατρών Αγγελική Τσιόλα.
Αν και δεν μπορούσε να γίνει πλήρης ιατροδικαστική εξέταση αφού το άτυχο αγόρι είχε μόλις χειρουργηθεί, η ιατροδικαστής διέγνωσε ότι γεννήθηκε με πρόβλημα δυσκοιλιότητας και εξ αυτού του προβλήματος, αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα στην πρωκτική χώρα, ως αποτέλεσμα της μεγάλης προσπάθειά τους να ενεργηθεί! Αυτό δημιούργησε αρχικά την εντύπωση ότι είχε κακοποιηθεί με μπουκάλι!
Η Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας επελήφθη με αφορμή τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι το 8χρονο παιδί είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση, αλλά η εξέτασή του έβαλε τα πράγματα στην θέση τους και ήδη νοσηλεύεται σε πολύ καλή κατάσταση. Το ερώτημα που απομένει να απαντηθεί, είναι ποιοι και γιατί βιάστηκαν να δώσουν τις δικές τους «εξηγήσεις» για ένα καθαρά ιατρικό περιστατικό, παίζοντας με τον πόνο της οικογένειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: