Ανοίγει τις πύλες της σήμερα η «Πανηπειρωτική Έκθεση»

Ανοίγει τις πύλες της σήμερα, Σάββατο η Πανελλήνια Γενική Έκθεση «Πανηπειρωτική 2011». Όπως κάθε χρόνο, θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό κέντρο Ε.Α.Ν.Κ.Ι. στη Λιμνοπούλα. Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 8 το απόγευμα από τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη.
Οι διοργανωτές είναι αισιόδοξοι, ότι η φετινή διοργάνωση θα σημειώσει μεγαλύτερη επιτυχία από τις προηγούμενες, κάτι που φαίνεται και από τον αριθμό των συμμετοχών.
Το ενδιαφέρον αυξάνεται κάθε χρόνο και περισσότερο, ενώ η οικονομική κρίση έχει ωθήσει και πολλές επιχειρήσεις της Ηπείρου να εκθέσουν τα προϊόντα τους σε περισσότερο κόσμο.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, βασικός στόχος της φετινής έκθεσης είναι να διασφαλιστεί η παρουσίαση, η ανάδειξη και η προβολή των Ηπειρωτικών προϊόντων και επιχειρήσεων, καθώς και να αναδειχθεί το επιχειρηματικό προφίλ της Ηπείρου σε μια πολύ δύσκολη οικονομική περίοδο.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 15 Μαΐου και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να την επισκέπτονται αύριο, Κυριακή από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ, από μεθαύριο, Δευτέρα έως την Παρασκευή 13 Μαΐου από τις 6 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ, ενώ το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαΐου από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ.
Η έκθεση διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου και τη συμπαράσταση του Δήμου Ιωαννιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: