Το Castle Rock Festival σηματοδοτεί το μουσικό καλοκαίρι στα Γιάννινα

Ποιες εκδηλώσεις θα το πλαισιώσουν

Ο Δήμος Ιωαννιτών αναβιώνει το τριήμερο από σήμερα, Πέμπτη έως μεθαύριο, Σάββατο, το Castle Rock Festival, που θα φιλοξενηθεί στις Καμάρες του Κάστρου. Οι πόρτες στο χώρο του Φεστιβάλ θα ανοίξουν όλες τις ημέρες που θα διαρκέσει αυτό στις 6 μ.μ..

ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ
Ένα δημοφιλές όνομα της διεθνούς μουσικής σκηνής οι James μαζί με έναν ακόμη σπουδαίο μουσικό, τον Ισραηλινό Aviv Geffen, τραγουδιστή των επίσης δημοφιλών στην Ελλάδα Blackfield, θα πρωταγωνιστήσουν σήμερα στο Castle Rock Festival.
Ο Aviv Geffen θα ανέβει τη σκηνή στις 8:45 μ.μ. ενώ οι James θα εμφανιστούν στις 10 μ.μ.. Εκτός από την Κεντρική Σκηνή θα λειτουργήσουν ακόμη δύο σκηνές, μία στην είσοδο και η Σκηνή Β. Στην πρώτη θα παίξουν δύο μπάντες από τα Γιάννινα, οι Red Funktion και οι Noise In. Στην δεύτερη σκηνή θα εμφανιστούν οι Fuzzy Nerds από τα Γιάννινα και οι Dr Funk από την Θεσ/νίκη.


ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ
Η δεύτερη ημέρα του Φεστιβάλ (αύριο, Παρασκευή) θα έχει άρωμα… ελληνικό, καθώς κεντρική εκδήλωσή της θα είναι η συναυλία της μεγάλης ερμηνεύτριας Χάρις Αλεξίου.
Αυτή τη φορά θα έχει μαζί της μία τραγουδίστρια, που είναι παράλληλα στιχουργός, σκηνοθέτης και ηθοποιός, την Μάρθα Φριντζήλα. Την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος έχει η Λίνα Νικολακοπούλου.
Αύριο στην Σκηνή Εισόδου θα παίξουν άλλες δύο μπάντες από τα Γιάννινα, οι Cross Fire και οι Pnoetica, ενώ στη Σκηνή Β θα εμφανιστούν οι Μαγεκαπάμα από τα Γιάννινα και οι Fortissimo από την Θεσ/νίκη.

…ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ
Το φετινό Catle Rock Festival περιλαμβάνει και μία τρίτη ημέρα εκδηλώσεων, μεθαύριο, Σάββατο κατά την οποία η είσοδος του κοινού στο χώρο του Ιτς Καλέ θα είναι ελεύθερη. Οι εκδηλώσεις της περιλαμβάνουν συναυλίες των Crowdance και των Bandemonic από τα Γιάννινα στη Σκηνή Εισόδου, εμφανίσεις των επίσης τοπικών συγκροτημάτων Κοντομάνικο Μπλουζ και Blues People Unlimited στη Σκηνή Β και ένα ηχοφωτιστικό σόου του Στάθη Μήτσιου στις Καμάρες (ώρα έναρξης 9:30 μ.μ.). Το τριήμερο θα κλείσει με ένα εντυπωσιακό συμφωνικό Rock Show του Δημήτρη Κατή με τίτλο «300 Spartans» (ώρα έναρξης 10:30 μ.μ.).

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Παράλληλα με το Φεστιβάλ θα στηθεί στο Μπουντρούμι 1 του Κάστρου mini studio ηχογράφησης, όπου όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να ερμηνεύουν και να ηχογραφούν δωρεάν το δικό τους αγαπημένο τραγούδι. Στον ίδιο χώρο θα λειτουργήσει έκθεση δίσκων και CD και έκθεση φωτογραφιών από τη συλλογή του Λευτέρη Πανταζή.
Στο Μπουντρούμι 2 θα λειτουργήσει έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «παλιά Γιάννενα» του Κ. Μπαλάφα, ενώ στο Μπουντρούμι 3 θα λειτουργήσει Μουσικό Εργαστήρι με διοργάνωση του μουσικού οίκου Ντούκας (ώρες 6 με 9 μ.μ.).
Τέλος οι παράλληλες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ περιλαμβάνουν έκθεση φωτογραφίας του Λεωνίδα Μπακόλα, προβολή βίντεο από τα προηγούμενα Castle Rock Festivals και έκθεση graffiti από τους Οzma και Latex.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
• Συνεχίζεται η προπώληση εισιτηρίων για το Castle Rock Festival. Τα εισιτήρια την συναυλία των James και του Aviv Geffen κοστίζουν, σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας, της Detox Events, 33 ευρώ στην προπώληση και 38 ευρώ στο ταμείο, δηλαδή λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας.
Για την συναυλία της Χάρις Αλεξίου και της Μάρθας Φριντζήλα, τα εισιτήρια προπωλούνται έναντι 20 ευρώ (όρθιοι) και 25 ευρώ (καθήμενοι), ενώ στο ταμείο θα κοστίζουν όλα 25 ευρώ.
Εκτός αυτών όμως υπάρχουν και εισιτήρια για ολόκληρο το διήμερο τα οποία κοστίζουν 45 ευρώ και με αυτά μπορεί κανείς να παρακολουθήσει και τις δύο συναυλίες του Castle Rock Festival.
*
• Τα εισιτήρια πωλούνται στο καταστήμα Public Ιωαννίνων, στο Καφέ Καπλάνειο και στην ιστοσελίδα: www.ticketarena.gr. Περισσότερες πληροφορίες για το κοινό στο τηλ.: 210 9611240 (καθημερινές 12.00-17.00) και στο site: www.detoxevents

Δεν υπάρχουν σχόλια: