Με πορνογραφικό υλικό υπάλληλος της Νομαρχίας Άρτας

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας 40χρονος, υπάλληλος της Νομαρχίας Άρτας, ο οποίος είχε στην κατοχή του σωρεία πορνογραφικού υλικού. Ο 40χρονος, εργάζονταν στην Διεύθυνση Ανάπτυξης και από το 2007 είχαν εντοπιστεί περίεργα ηλεκτρονικά ίχνη.
Τις τελευταίες ημέρες, ομάδα τεσσάρων αστυνομικών, από την Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης βρίσκονταν στην Άρτα, θέτοντας ουσιαστικά υπό στενό κλοιό τον υπάλληλο της Νομαρχίας.

Κατά την έρευνα που έκαναν στο γραφείο του, εντόπισαν στον ηλεκτρονικό υπολογιστή της υπηρεσίας του, στοιχεία πορνογραφικού υλικού.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του και οι αστυνομικοί έμειναν πράγματι άναυδοι, από το πλήθος του πορνογραφικού υλικού που είχε συγκεντρωμένο ο 40χρονος άνδρας.
Μεταξύ των άλλων κατασχέθηκαν πέντε σκληροί δίσκοι, οι οποίοι θα εξεταστούν σχολαστικά, μία θερμική κάμερα και κιάλια νυχτός. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η κάμερα και τα κιάλια χρησιμοποιούνταν για την παρακολούθηση, πιθανόν και την καταγραφή ερωτικών πράξεων, τρίτων ατόμων, γεγονός που δείχνει ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο με αρρωστημένα πάθη.
Από τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν προκύψει από την έρευνα, δεν διαφαίνεται και διακίνηση πορνογραφικού υλικού, παρά μόνο κατοχή, η οποία, βάση του νόμου, επίσης διώκεται.
Η σύλληψη του 40χρονου υπαλλήλου της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Νομαρχίας Άρτας, έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία ενώ έκπληκτοι είναι και οι συνάδελφοί του, οι οποίοι δυσκολεύονται να πιστέψουν όσα συνέβαιναν στο διπλανό τους γραφείο.

http://www.epiruspost.gr/reportaz/koinonia/5748-2010-07-27-19-59-03.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: