Ξεκινά η δημοσκόπηση για το ΠΑΣΟΚ στην Ηγουμενίτσα

Μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας αναμένεται το αποτέλεσμα

Λύνεται σύμφωνα με πληροφορίες ο γόρδιος δεσμός με τους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ για το Δήμο της Ηγουμενίτσας, αφού ύστερα από πρωτοβουλία της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Ηγουμενίτσας και του Γραμματέα αυτής Ιωάννη Γόγολου, με την οποία συμφώνησαν και οι υποψήφιοι, οριστικοποιήθηκε η διαδικασία της δημοσκόπησης, η οποία όπως φαίνεται θα ξεκινήσει εντός των επομένων ημερών.
Με βάση αυτή την πληροφορία, η οποία φέρεται να είναι και οριστική, μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα γνωρίζουμε το αποτέλεσμα και κατά πάσα πιθανότητα και τον άνθρωπο εκείνον που θα ηγηθεί της προσπάθειας του κόμματος για την κατάκτηση της δημαρχείας στον διευρυμένο Δήμο της Ηγουμενίτσας.
Ύστερα από τη δυστοκία που παρατηρήθηκε στα κεντρικά του κόμματος όσον αφορά την ανάδειξη του υποψηφίου, το τοπικό ΠΑΣΟΚ Ηγουμενίτσας δίνει τη λύση, με τη συνδρομή αυτοπροτασσόμενων και ετεροπροτασσόμενων φιλόδοξων υποψηφίων, οι οποίοι αποδέχτηκαν την πρόταση της τοπικής Οργάνωσης.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, την δημοσκόπηση θα διενεργήσει η εταιρεία Kapa Research, που θεωρείται από τις πιο αξιόπιστες στο χώρο των δημοσκοπήσεων, ώστε να προκύψει ένα αποτέλεσμα το οποίο και δεν θα μπορεί να αμφισβητηθεί.
Η εξέλιξη αυτή πολύ δύσκολα θα σταματήσει, αφού, όπως αναφέρουν και άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, το κόμμα κεντρικά δεν θα θελήσει να βάλει εμπόδια στην πρωτοβουλία των τοπικών οργάνων, από τη στιγμή που θα είναι για το καλό του Κινήματος και θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα όσον φορά τη θεσπρωτική πρωτεύουσα μια ώρα αρχύτερα.
Γιατί είναι γεγονός ότι στη Νέα Δημοκρατία οι πληροφορίες είναι πιο ξεκάθαρες σχετικά με τον υποψήφιο για την Ηγουμενίτσα, μια και ο αριθμός των ενδιαφερομένων είναι κατά πολύ μικρότερος απ' αυτόν του ΠΑΣΟΚ και υπάρχει ελεύθερο πεδίο για τους δύο-τρεις επικρατέστερους να οργανώσουν τον προεκλογικό τους αγώνα.
Να σημειώσουμε επίσης ότι τα έξοδα της δημοσκόπησης αποδέχτηκαν να αναλάβουν οι εννιά υποψήφιοι που θα συμμετάσχουν, ενώ το δείγμα του γκάλοπ θα είναι 800 άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: