Μυστήριο με ανθρώπινο σκελετό που βρέθηκε στα Μάρμαρα Ιωαννίνων

Σκελετός ο οποίος ανήκει, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, σε άνδρα ανακαλύφτηκε από το κάτοικο στον Άμμο Μαρμάρων Ιωαννίνων την Παρασκευή και η αστυνομία ερευνά την υπόθεση σε βάθος χρόνου.
Ο κάτοικος ανακάλυψε την Παρασκευή στον στάβλο του σκεπασμένο τον σκελετό κάτω από έναν τσίγκο. Ειδοποίησε την αστυνομία και σήμερα το πρωί ο ιατροδικαστής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης βρέθηκε στο σημείο. Όπως αναφέρουν πληροφορίες από αστυνομικές πηγές στον στάβλο βρέθηκε και μία θηλιά στο ύψος του λαιμού. Στο σημείο όπου ήταν σκεπασμένος ο σκελετός του άνδρα η έρευνα βρέθηκε χώμα και στάχτη, αλλά δεν υπήρχαν ίχνη από ρούχα. Αυτό οδηγεί τις αρχές στο πρώτο συμπέρασμα ότι ο θάνατος του άνδρα επήλθε πριν από 4-5 χρόνια.
Οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για εγκληματική ενέργεια, ενώ οριστικό φως στα αίτια του θανάτου θα ρίξει η έρευνα DNA για να διαπιστωθεί η ταυτότητα του θύματος. Στο πλαίσιο αυτό η αστυνομία «ξεσκονίζει» τα αρχεία της ερευνώντας τις υποθέσεις εξαφάνισης των τελευταίων 10 χρόνων. Πρώτες εκτιμήσεις μιλούν πάντως για άνδρα γύρω στα 40.
http://www.epirusonline.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=7939:2011-05-07-12-59-39&catid=36:top-news

Δεν υπάρχουν σχόλια: