Άνοδος με θρίαμβο‎ για τον ΠΑΣ Γιάνννενα!

Με μία εντυπωσιακή νίκη ο ΠΑΣ Γιάννενα εξασφάλισε και μαθηματικά την άμεση επάνοδό του στη Σούπερ Λίγκα.
Η ομάδα της Ηπείρου επιβλήθηκε 3-0 του Εθνικού Αστέρα σε ένα παιχνίδι, που μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο και κέρδισε με χαρακτηριστική ευκολία.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τους εντός έδρας αγώνες τους με 14 νίκες και μόλις μία ισοπαλία!

Μόλις στο 10’ ο Μπακαγιόκο μετά από σέντρα του Βαγγέλη, με μονοκόμματο σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Γκίτκου. Από εκεί και πέρα μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου απείλησε ακόμα δύο φορές, χωρίς να καταφέρει να σκοράρει.
Στην επανάληψη ο Εθνικός Αστέρας πίεσε στα πρώτα λεπτά και έχασε την ευκαιρία με τον Λουάμο για να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 65’ όλα τελείωσαν, όταν ο ΠΑΣ πέτυχε ένα τέρμα που σημειώνεται σε γήπεδα της Ευρώπης, όπως αυτά της Πρέμιερ Λιγκ και της Πριμέρα Ντιβιζιόν.
Ο Σκούφαλης έκανε τη σέντρα με τακουνάκι εν στάση, με τον Σιαλμά με ανάποδο ψαλίδι να κάνει το 2-0 εν μέσω αποθέωσης από τους περίπου 7000 φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο.
Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 84’ όταν ο Ντάσιος έκανε την σέντρα και ο Μπακαγιόκο με διπλή ενέργεια έκανε το 3-0 πετυχαίνοντας το 19ο τέρμα του στη σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: