Φιλοξενία Επιχειρηματικής Αποστολής Τουριστικών Πρακτόρων & Γραφείων των Σκοπίων στην Θεσπρωτία

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ενημερώνει ότι στα πλαίσια των προσπαθειών του για την Τουριστική προβολή του Νομού έχει προγραμματίσει την φιλοξενία επιχειρηματικής αποστολής Τουριστικών Πρακτόρων και Γραφείων των Σκοπίων, σε συνεργασία με την Σύμβουλο ΟΕΥ Α’ κα Όλγα Μεζερίδου της Ελληνικής Πρεσβείας στα Σκόπια, στην Θεσπρωτία, την περίοδο 22 έως 25 Μαΐου 2015. Η αποστολή θα ξεναγηθεί σε σημεία Τουριστικού ενδιαφέροντος και θα ολοκληρώσει την τριήμερη περιήγησή του με την συνάντηση εργασίας που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο SIVOTA DIAMOND την Κυριακή 24 Μαΐου 2015 και ώρα 20.00.

Στην συνάντηση μετά από μια σύντομη περιγραφή του Νομού θα ακολουθήσουν συναντήσεις Β2Β (Επιχείρηση προς Επιχείρηση) για την ανάπτυξη συνεργασιών. Η αποστολή των Σκοπίων έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να συναντηθεί κυρίως με επιχειρήσεις διαμονής (καταλύματα, ξενοδοχεία), τα οποία προτίθεται να επισκεφθεί, αλλά και Τουριστικά Γραφεία.
Οι επιχειρήσεις του Τουριστικού τομέα (καταλύματα – ξενοδοχεία – τουρ. Γραφεία-δραστηριότητες) που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν την ανωτέρω εκδήλωση, η οποία παρέχεται δωρεάν στα μέλη του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, καλούνται να εκδηλώσουν εγγράφως το ενδιαφέρον τους στο fax 2665029489 και email: cci@e-thesprotias.gr ώστε να προγραμματιστούν οι συναντήσεις τους. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να γνωρίζουν την αγγλική γλώσσα και (προαιρετικά) να διαθέτουν διαφημιστικό υλικό προβολής της επιχείρησής τους στην αγγλική. Η κάθε επιχείρηση μπορεί να εκπροσωπείται στην εκδήλωση και τις συναντήσεις με το μέγιστο των 2 εκπροσώπων της. Η μη εκδήλωση ενδιαφέροντος, δεν διασφαλίζει την συμμετοχή τους.
Υπεύθυνος ενημέρωσης, ο Διοικητικός Προϊστάμενος του Επιμελητηρίου κος Ζουμπούλης Πέτρος τηλ. επικ. 2665029482


1 σχόλιο:

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ είπε...

Από την τουριστική προβολή της Θεσπρωτίας που έκανε το επιμελητήριο χορτάσαμε. Ποιος δεν θυμάται τα μπουλούκια και τις εξορμήσεις στις χώρες των βαλκάνιων που έκανε τα προηγούμενα χρονιά; Και ποιος δεν θυμάται την θριαμβευτική επιστροφή των μπουλουκιών με βουνό το πακέτο των διαπιστώσεων για επιτυχές άνοιγμα στη βαλκανική αγορά;
Ε, ακόμη τους περιμένουμε. Δεν είδαμε να πλημμυρίζουν οι ακτές μας και τα ξενοδοχεία μας από Βουλγάρους, Ρουμάνους, Γιουγκοσλάβους. Πέντε –έξι περαστικοί, και αυτοί ούτε τσίχλα από περίπτερο δεν αγόρασαν.

Είχαν δίκιο λοιπόν, εκείνοι που υποστήριζαν τότε, ότι επρόκειτο για ταξιδάκια αναψυχής με πρόφαση την τουριστική προβολή της Θεσπρωτίας.

Ο τουρισμός είναι ένα ευαίσθητο προϊόν και η προβολή του δεν μπορεί να γίνεται με άρπα-κόλα ενέργειες από άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με το αντικείμενο.

Αλλά είπαμε: λεφτά υπάρχουν (για την πραγμάτωση των φαντασιώσεων κάποιων θεσμικών…και όχι μόνο)