Ο Μ. Πλιάκος νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Παρακαλάμιων Δήμων

Ο Δήμαρχος Ζίτσας, Μιχάλης Πλιάκος εκλέχθηκε νέος πρόεδρος στο Σύνδεσμο Παρακαλάμιων Δήμων για την Ανάπτυξη και Αξιοποίηση του Ποταμού Καλαμά.
Το απόγευμα της Τρίτης στην έδρα του Συνδέσμου, στην Κληματιά, οι εκπρόσωποι των Δήμων Ζίτσας, Πωγωνίου, Ηγουμενίτσας, Σουλίου και Φιλιατών που συγκροτούν τον Σύνδεσμο συνεδρίασαν για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβούλιου.
Αφού διαπιστώθηκε απαρτία (παρόντα ήταν έξι από τα οκτώ μέλη του Δ.Σ. των πέντε δήμων – μελών του Συνδέσμου) ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία.
Πρόεδρος εξελέγη ομόφωνα ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος, Αντιπρόεδρος ο Δήμαρχος Φιλιατών Σπύρος Παππάς ενώ την Εκτελεστική επιτροπή εκτός από το δήμαρχο Ζίτσας την απαρτίζουν οι: Παν. Λιάκος (Δ. Ζίτσας) και Αναστ. Γιούνης (Δ. Πωγωνίου) με αναπληρωματικά μέλη το Δήμαρχο Φιλιατών και την κα Ρεγγίνα Δηλλαβέρη (Δ. Ηγουμενίτσας). Να σημειωθεί ότι το Δήμο Σουλίου εκπροσωπούσε ο Θεόδωρος Μπάτσης.
Στη διάρκεια της συνεδρίασης όλοι οι συμμετέχοντες δεσμεύτηκαν να εργαστούν με στόχο να λειτουργήσει ενεργά ο Σύνδεσμος για το σκοπό που συστάθηκε και δεν είναι άλλος από την αειφόρο ανάπτυξη και αξιοποίηση του ποταμού Καλαμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: