ΣΥΡΙΖΑ Ηγουμενίτσας : Περιοδεία σε Πλαταριά - Μαργαρίτι

Στον πρώην Καποδιστριακό Δήμο Μαργαριτίου και στην Πλαταριά, περιόδευσε κλιμάκιο της Οργάνωσης Μελών του Δήμου Ηγουμενίτσας την περασμένη Κυριακή (10/5), συντηρώντας ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τις τοπικές κοινωνίες. Θα ακολουθήσουν επισκέψεις και στις υπόλοιπες περιοχές του τόπου αναφοράς μας, στο πλαίσιο της αναγκαιότητας ενός κοινωνικού μετώπου που στηρίζεται και στηρίζει την κυβέρνηση με κορμό την Αριστερά.

Οι περιοδείες διεξάγονται στα πλαίσια της σχετικής απόφασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ για πανελλαδική πολιτική εξόρμηση ενημέρωσης για τις πολιτικές εξελίξεις τόσο στο πεδίο των διαπραγματεύσεων, όσο και για την ευρύτερη μεταρρυθμιστική προσπάθεια της κυβέρνησης για τις ανάγκες της κοινωνίας και των πολιτών.
Η υποδοχή και αποδοχή των μελών του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε ευχάριστα υποστηρικτική και εγκάρδια. Ο λαός μας, σε αντίθεση με το ότι προβάλλεται από τα συστημικά ΜΜΕ, στηρίζει την κυβέρνηση που για πρώτη φορά διαπραγματεύεται σκληρά για το δίκαιο των πολλών. Από την άλλη πλευρά οι προσδοκίες αλλά και οι ανάγκες του κόσμου είναι πολλές. Τόσο το κόμμα όσο και το κίνημα οφείλει να είναι ενεργητικά παρόν και σταθερός παράγοντας πίεσης προς την κυβέρνηση.
Είναι εξαιρετικά σημαντικό απέναντι στους νεοφιλελεύθερους εκβιασμούς των εταίρων να υψώνεται το τείχος της Δημοκρατίας και της διεκδίκησης όλων εκείνων, που ενάντια σε σενάρια τρόμου και αποσταθεροποίησης εξέλεξαν για πρώτη φορά την Κυβέρνηση των προσδοκιών και της ελπίδας.


Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Δήμου Ηγουμενίτσας



Δεν υπάρχουν σχόλια: