Πραγματοποιήθηκαν οι ημερίδες «Μέλισσας έργα, ανθρώπων αγαθά» και «Πρακτική μελισσοκομία»

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Μαΐου η ημερίδα «Μέλισσας έργα, ανθρώπων αγαθά», που διοργανώθηκε από το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Φιλιατών, σε συνεργασία με το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Ηγ/τσας, καθώς και το Δήμο Ηγουμενίτσας.

Το Κ.Π.Ε. Φιλιατών ευχαριστεί θερμά:
• Το Διευθυντή του Δ.ΙΕΚ Ηγ/τσας κ. Ηλία Μπούα
• Τους εκπαιδευτές και τους σπουδαστές του Τμήματος Μαγειρικής-Αρχιμάγειρας Chef για την άψογη και επαγγελματική συμμετοχή τους
• Τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Ηγ/τσας για την αμέριστη συμπαράσταση
• Tους εισηγητές της ημερίδας: κ. Πέτρο Ζουμπούλη-Διοικητικό Προϊστάμενο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, τον κ. Ιωάννη Σουπιό κλινικό Διατροφολόγο-Διαιτολόγο, τον κ. Στέφανο Καζιάνη Chef Patisserie, εκπαιδευτή ΙΕΚ Κέρκυρας, τον κ. Ηλία Δάλλα – Chef Μαγειρικής, εκπαιδευτή ΙΕΚ Κέρκυρας, τον κ. Θωμά Νικολάου Chef Μαγειρικής εκπαιδευτή Δ.ΙΕΚ Ηγ/τσας
• Τη δ/νση του ξενοδοχείου Angelika Pallas για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων

Επίσης πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Μαΐου, η ημερίδα με τίτλο «Πρακτική μελισσοκομία» η οποία διοργανώθηκε από το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Φιλιατών. Η ημερίδα, η οποία αποτελεί μέρος μιας σειράς επιμορφωτικών σεμιναρίων και σχετικών δράσεων, διεξήχθη στους χώρους του ΚΠΕ Φιλιατών στη Βρυσέλλα και είχε ως στόχο την επιμόρφωση αρχαρίων στον τομέα της μελισσοκομίας.
Το ΚΠΕ Φιλιατών ευχαριστεί τους εισηγητές: κ. Βασίλειο Παπασταύρου-πρόεδρο των μελισσοκόμων Φιλιατών, καθώς τον κ. Γρηγόρη Ζάρρο- εκπ/κό και μελισσοκόμο, για τη συμμετοχή τους.




Δεν υπάρχουν σχόλια: