Παραδόθηκε στον ΟΛΗΓη μελέτη για το εμπορευματικό κέντρο

H Re.De-Plan Consultants, ως επικεφαλής κοινοπραξίας με τις Μετρογεωνετ και Ευπαλινος Τεχνική, ολοκλήρωσε το επιχειρησιακό σχέδιο για το εμπορευματικό κέντρο Θεσπρωτίας.

Η εταιρεία ως επικεφαλής της Ένωσης των εταιριών «Re.De-Plan Α.Ε. Consultants» - «ΜΕΤΡΟΓΕΩΝΕΤ Α.Ε» - «ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.», εκπόνησε, μόλις πρόσφατα, με επιτυχία τις αναγκαίες Τεχνικές Μελέτες (τοπογραφική, κυκλοφοριακή, πολεοδομική, κ.λπ.) και το Επιχειρησιακό Σχέδιο/ Μελέτη Βιωσιμότητας του Εμπορευματικού Κέντρου Θεσπρωτίας, έπειτα από Διεθνή Διαγωνισμό που διενήργησε η Ο.Λ.ΗΓ. ΑΕ. (Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας).
Στην εν λόγω μελέτη η Re.De-Plan Α.Ε. Consultants "αντλώντας πρότυπα και παραδείγματα από τον σχεδιασμό αντίστοιχων επενδύσεων που η ίδια έχει μελετήσει/ αδειοδοτήσει και υλοποιήσει επεχείρησε και πέτυχε να αναδιαταχθεί ριζικά ο μέχρι πρόσφατα γνωστός σχεδιασμός του έργου που ήταν ένας από τους παράγοντες που δεν επέτρεψαν την κατασκευή του έως σήμερα.
Σύμφωνα με τη μελέτη που ήδη έχει παραληφθεί από την Ο.Λ.ΗΓ. ΑΕ προσδιορίστηκαν, για πρώτη φορά για λογαριασμό του Οργανισμού, όλες οι τεχνικές και οικονομικές παράμετροι του έργου με τρόπο, μεγέθη και διαδικασίες που το καθιστούν πλέον συγκεκριμένο, εφικτό και υλοποιήσιμο σε προβλεπτό χρόνο".
Το Επιχειρησιακό Σχέδιο που πρότεινε η Εταιρεία αποτελεί πλέον το πλαίσιο κοινής αποδοχής των τοπικών φορέων της Θεσπρωτίας και της Ηπείρου και απασχολεί τους θεσμούς της περιοχής σε διάφορες εκδηλώσεις και συζητήσεις μεταξύ των οποίων και η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 25/05/2015 με θέμα «Ο ρόλος του Λιμένα Ηγουμενίτσας στο Πανευρωπαϊκό Δίκτυο Μεταφορών – Ευκαιρίες χρηματοδότησης από Ευρωπαϊκά Προγράμματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: