Πραγματοποιήθηκε η προσυνεδριακή συνέλευση του ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας

Παρουσία του μέλους της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ.Πάρη Κουκουλόπουλου. πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί η Ολομέλεια της Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας στο Πνευματικό Κέντρο: «ΠΑΝΘΕΟΝ» στην Ηγουμενίτσα.
Τα θέματα που θα συζητήθηκαν ήταν η ενημέρωση επι των πολιτικών θέσεων στα πλαίσια του Προσυνεδριακού διάλογου – Διαμόρφωση προτάσεων προς το Συνέδριο και η ενημέρωση για τις πολιτικές εξελίξεις, για τα διαδικαστικά ζητήματα του Συνεδρίου και το νέο ηλεκτρονικό μητρώο μελών – Συγκρότηση Εφορευτικών Επιτροπών Δημοτικών οργανώσεων – Εγγραφή μελών.

Το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ θα διεξαχθεί μετά από αναβολή , στις 5 , 6 και 7 Ιουνίου 2015 στην Αθήνα και το νέο ηλεκτρονικό Μητρώο μελών έχει αρχίσει να λειτουργεί από ΕΔΩ όπου μπορούν τα παλιά και τα νέα μέλη ,οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ και όποιος επιθυμεί να εγγράφονται μέχρι την εκλογή των Συνέδρων, οπότε και θα κλείσει προσωρινά το νέο Μητρώο.
Η εκλογή των Συνέδρων θα γίνει την Κυριακή 24 Μαίου 2015 στις κατά τόπους Δημοτικές οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ των τριών Δήμων της Θεσπρωτίας και θα υπάρξει ανακοίνωση για τον τόπο, τον χώρο και την ώρα έναρξης και λήξης της εκλογικής διαδικασίας.
Μετά την διεξαγωγή του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ το μητρώο θα ξανανοίξει ώστε να υπάρξει νέο κύμα εγγραφών και την Κυριακή 14 Ιουνίου θα διεξαχθεί η άμεση εκλογή του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ από τη βάση.

http://www.thesprotikospalmos.gr/?p=6130

Δεν υπάρχουν σχόλια: