Μπλόκο σε φορτίο ηρωίνης

Εντοπίστηκε με ακτίνες Χ σε νταλίκα από την Τουρκία
Στοπ σε μεγάλο φορτίο ηρωίνης, έβαλαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου λιμενικοί της Ηγουμενίτσας.
Πρόκειται για ποσότητα έντεκα κιλών περίπου, την οποία μετέφερε επιμελώς κρυμμένη, ο Τούρκος οδηγός της νταλίκας.
Σημειώνεται ότι η ηρωίνη ήταν τόσο καλά κρυμμένη που χρειάστηκε να χρησιμοποιηθεί το ειδικό μηχάνημα με ακτίνες Χ, που υπάρχει στο λιμάνι προκειμένου να εντοπιστεί το παράνομο φορτίο, το οποίο είχε προορισμό την Ιταλία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, η ηρωίνη που ήταν συσκευασμένη σε είκοσι πακέτα, εντοπίστηκε στην οροφή του τράκτορα και πίσω από την ταπετσαρία επένδυσης.
Στην ανακοίνωση σημειώνεται:
Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, 49χρονος αλλοδαπός οδηγός φορτηγού οχήματος με επικαθήμενο, διότι σε γενόμενο έλεγχο από στελέχη της κινητής μονάδας ανίχνευσης X-RAY του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, εντοπίστηκαν στην οροφή του τράκτορα και πίσω από την ταπετσαρία επένδυσης είκοσι (20) πακέτα, πιθανόν ηρωίνης, συνολικού μικτού βάρους έντεκα κιλών και διακοσίων ενενήντα γραμμαρίων (11,290 kg) περίπου.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. όχημα, καθώς και η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικής ουσία

http://www.epiruspost.gr/ipiros/thesprotia/31753-2015-05-23-08-52-38.html


Δεν υπάρχουν σχόλια: