Επεισόδια και συλλήψεις

Πορεία αντιεξουσιαστών στο κέντρο των Ιωαννίνων

Σε επεισόδια με τους αστυνομικούς κατέληξε η συγκέντρωση και η πορεία ομάδας αναρχικών στο κέντρο των Ιωαννίνων. Η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή τεσσάρων ατόμων, τα οποία στην συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερα.
Στην πλατεία είχαν συγκεντρωθεί περίπου ογδόντα άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον Γ. Δημητράκη και σε τρεις ακόμη επικηρυγμένους από τον ίδιο χώρο.
Η παρουσία της αστυνομίας ήταν έντονη, καθώς την ίδια ώρα εξελίσσονταν η πορεία της ΑΔΕΔΥ και η συγκέντρωση μελών του ΠΑΜΕ σε κεντρικό κατάστημα το οποίο είχε προχωρήσει σε απολύσεις εργαζομένων.

Η πορεία των αναρχικών διέσχισε πολλούς κεντρικούς κεντρικούς δρόμους. Φτάνοντας στην πλατεία άρχισαν να εκτοξεύουν αντικείμενα προς τις δυνάμεις της αστυνομίας, οι οποίες αντέδρασαν άμεσα και προχώρησαν στην σύλληψη τεσσάρων νεαρών.
Οι αντιεξουσιαστές κατευθύνθηκαν προς το Αστυνομικό Μέγαρο, όπου προς στιγμήν συναντήθηκαν με την πορεία της ΑΔΕΔΥ. Φώναξαν συνθήματα και έμειναν για αρκετή ώρα εκεί χωρίς όμως να προκληθούν άλλα επεισόδια. Λίγη ώρα αργότερα οι τέσσερις συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι.
epiruspost

Δεν υπάρχουν σχόλια: