Κι όμως στην Γαριβάλδη τίποτα δεν άλλαξε!

Έχουν περάσει μόλις ελάχιστες ημέρες από την επιχείρηση- σκούπα που διενήργησε η Αστυνομία, ύστερα από εντολή του Εισαγγελέα, στα καταστήματα της οδού Γαριβάλδη και οδήγησαν στο αυτόφωρο έντεκα επιχειρηματίες, κι όμως στο πάρκο Κατσάρη τίποτα δεν άλλαξε!
Ή αν κάτι άλλαξε αυτό είναι προς το χειρότερο, καθώς όσο ο καιρός ζεσταίνει, τόσο τα τραπεζοκαθίσματα εντός του πάρκου αυξάνονται, τόσο που αν συνεχιστούν αυτοί οι ρυθμοί, το καλοκαίρι θα έχουν φτάσει να αγγίζουν την λίμνη.

Σε πολλά σημεία τα πλακόστρωτα δρομάκια που έχουν δημιουργηθεί εντός του πάρκου, έχουν καταληφθεί από τραπέζια και καρέκλες, παρεμποδίζοντας την διέλευση όσων θέλουν απλά να κάνουν την βόλτα τους στην περιοχή.
Η αίσθηση που δημιουργείται είναι ότι ο καθένας κάνει ότι θέλει και ότι τον εξυπηρετεί και αποδεικνύεται ότι η παρέμβαση της Δικαιοσύνης και της Αστυνομίας, που έτυχε ευμενών σχολίων, δεν έφερε κανένα πρακτικό αποτέλεσμα.
Η Δημοτική Αρχή από την πλευρά της, δεν απαντά στο κρίσιμο ερώτημα, αν αυτά που συμβαίνουν είναι νόμιμα, παρά μόνο αρέσκεται σε ανακοινώσεις με τις οποίες προειδοποιεί την αντιπολίτευση με προσφυγή στην Δικαιοσύνη.
Πρόκειται για την πάγια τακτική που ακολουθεί και με την οποία πέρα από την ίδια εκθέτει κάθε φορά και κάποιους άλλους.
epiruspost

Δεν υπάρχουν σχόλια: