Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο Φιλιατών

Απεχώρησε δήμαρχος ...και αντιπολίτευση

Ένταση προκλήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Φιλιατών όταν στις συζητήσεις προ ημερησίας διατάξεως οι αντεγκλήσεις υπερέβησαν τα συνηθισμένα όρια με αποτέλεσμα να ακουστούν εκφράσεις εκατέρωθεν που προσβάλουν τον θεσμό αλλά και τους συμμετέχοντες σε αυτόν.
Η αντιπολίτευση ισχυρίστηκε ότι το πλέγμα αδιαφάνειας που καλύπτει τις ενέργειες της δημοτικής αρχής είναι η κύρια αιτία καθυστέρησης έργων που έχει ανάγκη ο τόπος. Υποστήριξε ότι πολλά έργα αν και έχουν προγραμματισθεί παρουσιάζουν αδικαιολόγητη καθυστέρηση.

Επεσήμανε επίσης ότι η δημοτική αρχή αρνείται να ενημερώσει ή να διαψεύσει έρπουσες φήμες για μεγάλο οικονομικό έλλειμμα στο δήμο Φιλιατών.
Τα πνεύματα οξύνθηκαν και αντηλλάγησαν χαρακτηρισμοί που θεωρήθηκαν προσβλητικοί με αποτέλεσμα την αποχώρηση του δημάρχου και στη συνέχεια της αντιπολίτευσης.
Αν και η αντιπολίτευση φαίνεται ότι έχει δίκιο, εντύπωση προκαλεί, πως τόσα χρόνια δεν εξέδωσε ούτε ένα δελτίο τύπου για τις δημοτικές ανωμαλίες αλλά προτίμησε την εσωτερική διευθέτηση που όλοι πολύ καλά γνωρίζουμε που καταλήγει. Η τακτική αυτή μοιραίως οδηγεί τον κάθε νοήμονα να συμπεράνει πως η αντιπολίτευση αν δεν συναίνεσε τουλάχιστον ανέχθηκε αυτά που τώρα κατηγορεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: