Δήμος Ηγουμενίτσας: Πρόσληψη καθηγητών Φυσικής Αγωγής

Το Ν.Π.Δ.Δ. του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ του Δ. Ηγουμενίτσας, ανακοινώνει: την πρόσληψη δύο (2) ωρομίσθιων Καθηγητών Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Κ.Φ.Α.), σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ),από την υπογραφή της σύμβασης εώς 31/07/2015,για την υλοποίηση των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο) για την χρονική περίοδο 2014-2015, σύμφωνα με τα κατωτέρω:

Α. ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να:
1. Έχουν όριο ηλικίας από 23 έως 65 ετών.
2. Έχουν Πτυχίο Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ισότιμο αλλοδαπής σχολής Τ.Ε.Φ.Α.Α.
3. Να έχουν την υγεία και την καταλληλότητα που να τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.
4. Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία κ.λ.π.).
Β. ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ -ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Ν.Π.Δ.Δ του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ, οδός Ελευθερίας 7, από την Τρίτη 24/03/2015 και για δέκα (10) ημερολογιακές ημέρες,ήτοι: εως και 02/04/2015, καθημερινά από τις 09:00-13:00 και η οποία θα πρέπει να συνοδεύεται από:
1.Βιογραφικό σημείωμα που να αναφέρεται στην προϋπηρεσία στα προγράμματα, στην επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, στην απόκτηση άλλου πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κ.λ.π.
2.Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986, στην οποία να αναφέρεται ότι τα στοιχεία της αίτησης και του βιογραφικού σημειώματος είναι αληθή.
(3) Επικυρωμένη φωτοτυπία πτυχίου Φυσικής Αγωγής, μεταπτυχιακού τίτλου ή διδακτορικού διπλώματος ή ισότιμου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισμένου στην Ελλάδα.
(4) Επικυρωμένη φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας.
(5) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
(6) Βεβαίωση του Δήμου περί μόνιμης κατοικίας.
(7) Βεβαίωση του ΟΑΕΔ ότι είναι άνεργος.
(8) Έγγραφα που αποδεικνύουν προϋπηρεσία, όπως: Βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία του κυρίου φορέα ασφαλιστικής κάλυψης (μισθολογικές καταστάσεις Ι.Κ.Α. ή άλλων ασφαλιστικών ταμείων) ή βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία φορολογικού χαρακτήρα (αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, κ.λπ.) ή πιστοποιητικά προϋπηρεσίας θεωρημένα από την Επιθεώρηση Εργασίας και δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν όσα αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα και τα οποία αποτέλεσαν κριτήριο επιλογής.
(9) Έγγραφα που αποδεικνύουν την ιδιότητα του πολυτέκνου ή του γονέα μονογονεϊκής οικογένειας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.
Γεράσιμος Φουσέκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: