Aναβαθμίζονται οι παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στο Νοσοκομείο Φιλιατών

Παραδόθηκαν και τέθηκαν σε λειτουργία ο ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός από την δωρεά στη μνήμη του Φίλλιπου Ντρίτσου από το Παλαιοχώρι Φιλιατών .
Με τα εν λόγω μηχανήματα που διατέθηκαν στο Ακτινολογικό Τμήμα (σύστημα ψηφιακής υπολογιστικής ακτινογραφίας CR πολλαπλής σάρωσης ), Ουρολογικό Τμήμα (Σύστημα διουρηθρικής αφαίρεσης (εξάχνωσης) προστάτου αδένος με χρήση υποαλατούχου διαλύματος ( σύστημα TURis ), Ορθοπεδικό Τμήμα (Hλεκτρικό ορθοπεδικό πριόνι ) και Γαστρεντερολογικό Ε.Ι.
( Ενδοσκοπική κάψουλα διερεύνησης παθήσεων λεπτού εντέρου με σύστημα καταγραφής δεδομένων ) αναβαθμίζονται αισθητά οι παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στο Νοσοκομείο μας.
Τις επόμενες ημέρες ξεκινούν οι εργασίες ανακαίνισης της παλαιάς πτέρυγας του Νοσοκομείου οι οποίες και αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός 4/μήνου. Εντός του Μαρτίου ολοκληρώνεται η μετεγκατάσταση του Ακτινολογικού, Παθολογοανατομικού και Μικροβιολογικού Εργαστηρίου στη Νέα υπερσύγχρονη πτέρυγα.
Επίσης έχουν υπογραφεί οι συμβάσεις που αφορούν τα monitor του Καρδιολογικού Τομέα, ο γραφειακός εξοπλισμός καθώς και τα είδη ιματισμού και βρίσκονται στη διαδικασία της κατακύρωσης η προμήθεια των αναπνευστήρων, αναισθησιολογικού εξοπλισμού και λοιπού εξοπλισμού με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: