Τιμήθηκε η μνήμη των Εθνικών Ευεργετών

Την μνήμη των εθνικών ευεργετών τίμησαν σήμερα και στα Γιάννενα φορείς και τοπικές αρχές. Οι εθνικοί ευεργέτες είναι ταυτισμένοι με την Ήπειρο... Άλλωστε οι περισσότεροι κατάγονταν από την περιοχή, ταξίδεψαν σε κάθε γωνιά του κόσμου και πρόσφεραν στο έθνος και την πατρίδα.

Το πρωί τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αθανασίου και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείων των Μπιζανομάχων.

Στεφάνια κατέθεσαν η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Βίκυ Ευταξά, η βουλευτής κι εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Άννα Ασημακοπούλου, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Βίνης εκ μέρους του δήμου Ιωαννιτών, εκπρόσωποι της αστυνομίας, του στρατού και της Πυροσβεστικής, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Γιώργος Καψάλης, μαθητές από τα Αρσάκεια Σχολεία κι άλλοι.
Οι εθνικοί ευεργέτες σφράγισαν μία ολόκληρη εποχή, σημείωσε στις δηλώσεις της η βουλευτής Άννα Ασημακοπούλου και τόνισε ότι σήμερα η χώρα έχει ανάγκη ένα νέο κύμα ευεργεσίας και κοινωνικής αλληλεγγύης προκειμένου να ολοκληρώσει τα βήματα εξόδου από την κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: