Προς αναζήτηση επενδυτών το τυροκομείο Φιλιατών

Ο Αγροτικός Γαλακτοκομικός Συνεταιρισμός Φιλιατών ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με φερέγγυο επιχειρηματία ή επιχειρηματικό σχήμα Ελληνικών ή Ξένων συμφερόντων, με σκοπό την επαναλειτουργία του Τυροκομείου ιδιοκτησίας του στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, για την τυροκόμιση αιγοπρόβειου γάλακτος κτηνοτρόφων της περιοχής μας, με αμοιβαία επωφελές οικονομικό αποτέλεσμα.

Το είδος της συνεργασίας θα εξαρτηθεί από την σοβαρότητα της πρότασης και την προοπτική της.
Επίσης ο Συνεταιρισμός θα ερευνήσει την φερεγγυότητα του ενδιαφερόμενου και θα φροντίσει για τη νομική και οικονομική διασφάλιση εκτέλεσης της συμφωνίας σε όλη τη διάρκειά της. Είναι προφανές πως η όποια συμφωνία θα τεθεί υπό την κρίση και τον έλεγχο έγκυρων ελεγκτικών μηχανισμών και την έγκριση της Γενικής Συνέλευσης των Συνεταίρων.

Οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται (σε περίπτωση Νομικών Προσώπων γίνεται συζήτηση μόνο με τους καταστατικούς εκπροσώπους του είτε επίσημα εξουσιοδοτημένους τρίτους), μπορεί να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού Μπαλαούρα Κων/νο, στο τηλ. 26640-22902 ή με το Νομικό Σύμβουλο του Συνεταιρισμού δικηγόρο Ηγουμενίτσας Γεώργιο Σιντόρη, στα τηλέφωνα 2665024450, 6944253331, email: sidoris@otenet.gr

Γία το συνεταιρισμό
Ο πρόεδρος
Κων. Μπαλαούρας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σωστή ενέργεια. Έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ είπε...

Καλό θα ήταν Θεσπρωτοί επιχειρηματίες που ασχολούνται με το αντικείμενο να κοιτάξουν με προσοχή την πρόταση του τυροκομείου.