Ευχαριστήρια δήλωση του Βλάχου Παρασκευά

Φίλες και φίλοι , συνδημότες και συνδημότισσες .
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς, όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους, αναδεικνύοντάς με πρώτο σε ψήφους Δημοτικό Σύμβουλο στο Δήμο Φιλιατών.
Οι 1000 σταυροί προτίμησης προς το πρόσωπο μου, αριθμός ρεκόρ για τον Καλλικρατικό μας Δήμο, δείχνουν ότι οι πολίτες του Δήμου Φιλιατών δεν επηρεάστηκαν από την προσπάθεια κατασυκοφάντησής μου, από ένα και μοναδικό υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο, ο οποίος αφού κατάφερε να παρασύρει και τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο, επιδόθηκε σε μια άνευ προηγουμένου κατασκευασμένη λασπολογία προς το πρόσωπο μου.

Την απάντηση την πήρε από όλους εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας.
Συνδημότες-Συνδημότισσες
Θέλω να σας διαβεβαιώσω όλους, ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για ένα καλύτερο Δήμο και πως θα παραμείνω και από τη νέα μου θέση, ο Δικός σας Άνθρωπος στο Δήμο Φιλιατών.

Βλάχος (Τσεβάς) Παρασκευάς



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γιατι άδικο ειχε?

Ανώνυμος είπε...

sinxaritiria tseva !!!ise aksios !!!!!na se kamaronome. irthame k se idame xthes kai praxmatika xarikame kai oi 3 mas.kseris pioi eimaste.kai panta tha se stirizome.

Ανώνυμος είπε...

. εάν δεν κάνω λάθος, ειναι η πρώτες εκλογες απο την στιγμη που εφαρμοστηκε ο νόμος αύτος.. Αρα δεν εχει σημασια καν που το λέει.. Δεν ειναι αξιο αναφορας.... Αλλος κατεχει το ΑΠΟΛΥΤΟ ΡΕΚΟΡ σε ψηφους στις δημοτικες εκλογες.. ρωτηστε τον ΔΗΜΑΡΧΟ γι αυτο...και μολις το σπασει καποιος ας βγει και ας πει ότι θέλει.. μέχρι τότε ας μην λένε πολλά...